Futbol

Tota la informació sobre l'Andorra

18.08.2011 23:21

El Sant Andreu debutarà el proper diumenge en lliga enfront l’Andorra de Terol, un nouvingut a la categoria, on retorna després de molts anys d’absència. El conjunt aragonès parteix amb la il·lusió d’aconseguir la permanència de la ma de Pascual Sanz, un entrenador de llarga trajectòria al futbol d’aquella comunitat. De fet, va dirigir fa unes quantes temporades el Saragossa B i de la cantera del conjunt de la capital han sortit bona part dels seus jugadors, entre els que destaca el davanter, pichichi del Tercera Divisió la temporada passada, o Goran Drulic, veterà davanter serbi que no va tenir fortuna en l’elit espanyola. En el següent arxiu podeu trobar una completa informació sobre el primer rival dels quatribarrats en lliga.andorra 2011-12.pdf (6,6 MB)
plantilla andorra 2011-12.doc (68 kB)

Doble premi pel Sant Andreu

16.08.2011 22:09

EUROPA 1 - SANT ANDREU 1 (3-4)

El derbi que va enfrontar els dos equips barcelonins va tenir doble funció: Torneig de la Vila de Gràcia i classificació per a la següent eliminatòria de la Copa Catalunya. La UE Sant Andreu va matar tres pardals d'un tret: es va fer amb la copa del torneig, va passar ronda de la copa i, a més, va guanyar l'etern rival de la ciutat. La victòria, però, no va ser fàcil i es va decidir des dels onze metres després d'empatar a un gol.

Els homes de Piti Belmonte van començar oferint un futbol diferent del que s'ha pogut veure fins ara, tant al Torneig dels Històrics com als partits amistosos fins ara disputats per l'equip quadribarrat. Les combinacions eren encertades i l'arribada a porteria era més frequent que la dels últims matxs, però, tot i això, el Sant Andreu no va brillar. Al 30' arribada l'ocasió més perillosa per la UESA, amb una rematada de Blanco després d'una centrada de Quim Araujo. Un minut més tard, una jugada d'Enric Tarrés acabava amb la pena màxima assenyalada pel col·legiat, David Navarro. L'encarregat de transformar el penal va ser Marc Martinez, especialista en llençaments a pilota aturada. La primera part no va destacar per les grans ocasions de gol. L'Europa s'apropava per primer cop a la porteria de Morales al 44'.

A la represa, amb els mateixos 22 homes sobre la gespa del Nou Sardenya la dinàmica del partit seguia sense canvis. El Sant Andreu va tenir una clara ocasió per a fer el segon: passada en profunditat de Melo per Xavi Jiménez, que feia un bon control orientat amb el peu dret i intentava picar-la per sobre de Leva. El porter escapulat va estar atent i va posar la punta dels dits per evitar el gol. Els quadribarrats havien perdut una mica la posició sobre el terreny de joc i els homes de Pedro Dólera ho van aprofitar amb un gol de Cano al 22'. Una rematada del central de l'Europa acaba situant l'empat a l'electrònic. Cap dels dos equips va saber trencar la defensa rival i amb poques ocasions de gol s'arriba al final del partit, sense un guanyador. A partir d'ara, els onze metres decidirien la victòria.

Als penals va aparèixer Morales per aturar dos llançaments consecutius a Guzmán i Alberto. Marcos tenia el passi andreuenc a les seves botes i amb cama dreta no va fallar, amb un xut ras ajustat al pal dret. La resta de gols els van fer Quim Araujo, Melo i Marc Martinez. El Sant Andreu accedeix a tercera ronda de la Copa Catalunya. Els possibles rivals: Manlleu. Torreforta, Castelldefels, Almacelles i el guanyador del Sabadell-Santa Perpètua.

Sant Andreu - Montanyesa, empat sense gols (0-0)

11.08.2011 01:31

Partit d'entrenament i de festa a la grada el que s'ha viscut al Narcís Sala entre dos equips veïns i amics. Tant Sant Andreu com Montanyesa han lliurat un partit competit i intens, en el que s'ha vist molta més intenció de joc a la gespa del què s'ha traduït al marcador.

Han començat més forts els locals, amb arribades perilloses en xuts de Quim Araujo (minut 10), que s'enfrotava als seus companys de la temporada passada (Marc Ramírez li ha guanyat la partida en l'u contra u), i de Xavi Giménez des de la frontal (25'). Resistia bé la "Monta", que tot i això acusava el poc ritme de competició i a la mitja hora ja havia hagut de fer dos canvis per molèsties físiques. Després dels canvis, el partit s'ha igualat i els visitants han començat a aproximar-se a la porteria de Morales, en ocasions de Fran: una en una rosca que ha sortit alta després d'una bona combinació a la frontal (36'), i culminant un contraatac per velocitat amb una rematada al lateral de la porteria (41'). La primera part ha acabat amb intercanvi de cops, amb ocasions de Xavi Giménez per part del San Andreu, amb un bon robatori de pilota a la defensa rival, i una falta d'Edu Sanjosé per la Montanyesa.

La segona part ha començat amb el carrussel típic de canvis dels partits de pretemporada, i en aquest moment el Sant Andreu ha mostrat tenir més plantilla i s'ha fet amb el control del joc. Tot i això, igual que va passar diumenge contra el Prat, el domini de la pilota no s'ha traduït en ocasions de perill. Només una triple ocasió poc clara (Eloi i Quim Araujo) en un contraatac d'un corner ha portat perill clar. La cosa ha canviat amb l'entrada de Marc Martínez. El de Navarcles s'ha fet amb el control del mig del camp, i una gran interntada per el centre de l'atat ha acabat una remata lleugerament altra (73'). La respota l'ha tingut Villegas (78') en un contraatac en solitari després d'un error de Carroza al mig del camp, que ha salvat Pau Núñez amb una mà prodigiosa a la rematada per baix del davantar de la Montanyesa.

El partit ha decaigut a partir d'aquí i no hi ha hagut més ocasions clares. El més destacat, la ovació de gala per Quim Araujo per part dels aficionats dels dos equips quan s'ha retirat per Jilmar (83'). Final de partit, empat sense gols, i molt bon ambient a la grada entre les dues aficions.

U.E. Sant Andreu:

Morales (Pau Núñez 45'), Melo (Borja 45'), Dídac, Enric Tarrés, Arnau Tobella (Canelada 45'), Nando (Carroza 45'), Héctor (Marc Martínez 65'), Llobet, Xavi Giménez (Àngel 65'), Quim Araujo (Jilmar 83'), Marcos (Eloi 45')

C.F. Montanyesa

Marc Ramírez, Ferran, Andrés, Raúl, Rubén, Achille, Edu Sanjosé, Fran, Alberto, Gerard, Padilla; També han jugat Edgar, Villegas, Fran Rubio, Miguel Rubio, Comas, Juanma, Moreta, Albert i Edgar

Àrbitre: Juan Caparrós. TG: Enric Tarrés (32'), Dídac Navarro (48') / - TV: - / -

El Sant Andreu rep la Muntanyesa

10.08.2011 13:37

Avui, a partir de les 20:00, el Narcís Sala viurà un derbi que enguany hagués pogut ser de 2a B. La UE Sant Andreu rebrà el CF Muntanyesa. El partit servirà perquè els dos equips continuin fent proves de cara a l'inici de la competició oficial. Un dels al·licients del partit serà veure, per primera vegada, Quim Araujo amb la samarreta quatribarrada enfrontant-se amb els seus ex-companys de Nou Barris.

La Muntanyesa, amb tota la il·lusió

La temporada passada, el CF Muntanyesa va estar a dos gols d'aconseguir l'ascens a 2a B. Només el Sestao River va impedir el premi final després d'una temporada espectacular, i més tenint en compte que els de Nou Barris acabaven de pujar de Primera Catalana. Fins i tot un cop perduda l'eliminatòria contra el conjunt basc, es va especular sobre la possibilitat que els groc i negres materialitzessin l'ascens burocràticament, després dels ascensos administratius de Castelló i Alacant. Tot i que hagués estat una manera de complir amb el somni, des del club es va decidir no fer efectiva aquesta possibilitat a causa del seu alt cost econòmic.

Així doncs, enguany la Muntanyesa té l'objectiu de consolidar-se. Després de la renovació de Miki Carillo a qui ja s' ha batejat com el "Ferguson de Nou Barris", el club també ha aconseguit tancar la continuïtat de peces clau en la passada campanya, com per exemple el porter Marc Ramírez, Ferran Melich o Edu Sanjosé. Així doncs s'ha aconseguit mantenir el bloc tot i les baixes importants d'Araujo o Xavi Valls, i a més la secretaria tècnica s'ha esforçat per aconseguir reforços de qualitat com David Ceballos, procedent de l'Hospitalet  o Fran Malfitani, ex del Cornellà.

Moyano, només dues setmanes de baixa

09.08.2011 22:05

Bones notícies per a Moyano. Les proves mèdiques a les quals s’ha sotmès aquest dimarts el central quatribarrat ha descartat que la lesió que va patir al genoll el passat divendres, durant el partit del Torneig d’Històrics davant l’Espanyol B, sigui tant greu com inicialment es pensava. Finalment, el jugador només haurà d’estar unes dues setmanes de baixa.

La ressonància que s’ha practicat al defensa andreuenc ha permès confirmar que únicament pateix una distensió al lligament intern del genoll dret, i no pas trencament, a banda d’una contusió òssia. Per tant, el temps de recuperació no ha de ser excessivament llarg. De fet, el mateix dimarts a la tarda el jugador ha realitzat suaus exercicis de carrera durant l’entrenament dels seus companys.

Per tant, Moyano probablement es perdi el partit de la primera jornada de lliga enfront l’Andorra, però si la recuperació no es complica podria estar disponible per al desplaçament a Maó. Això sí, la seva pretemporada es veurà tallada i segurament arribarà a un ritme físic inferior al de la resta de la plantilla.

Piti: “Estem contents per guanyar però sobretot perquè la feina ha estat molt bona”

08.08.2011 15:31

L’entrenador del Sant Andreu, Pere Belmonte ‘Piti’, sortia satisfet de les instal·lacions Sagnier, on l’equip acabava de superar el Prat. El míster andreuenc valorava de forma especial detalls com el control del partit i es mostrava animat de cara al derbi que el conjunt quatribarrat haurà de disputar dilluns vinent amb l’Europa.

Ha costat però al fina ha arribat la victòria...

L’equip ha treballat molt, ha madurat molt el partit, ha estat seriós i ha fet coses bones. Al segon temps els hem tingut molta estona al seu camp. Hem sabut mantener la calma. Estem contents perquè hem guanyat però sobretot perquè la feina ha estat molt bona.

Molt control de pilota, aproximacions a l’àrea, però potser ha faltat crear més oportunitats clares?

La intenció sempre és crear les màximes ocasions de gol. Potser a aquestes alçades al jugador li falta el punt físic per poder executar la passada o realitzar el tir, però és normal.

A la següent ronda, espera un derbi amb l’Europa...

És un bon rival, un equip que ha fet bones temporades, que té un equip consolidat. Arriba en el moment ideal. Volem competir amb bons equips per arribar a la temporada el millor possible.

La sensació que ha donat l’equip és la de buscar el control de la pilota, serà la tònica habitual durant la temporada?

La intenció és generar futbol, conservar la pilota, serà la intenció durant tota la temporada.

La Copa Catalunya és una competició que arriba en mal moment?

Els equips ens trobem en la mateixa situació tots, ens falta ritme per pensar amb el cap i executar. Tots estem en la mateixa condició física, qui en surt perjudicat és l’espectador.

Com evoluciona Moyano?

Tenim bones sensacions, sobretot ell, perquè el genoll no s’ha inflamat. Dimarts li fan la ressonància per descartar coses importants. En principi, l’evolució és bona però esperem resultats per estar més tranquils.

Quin balanç fans de la pretemporada fins ara?

Hem trobat bons rivals i hem pogut acumular feina amb la major part dels jugadors, que el màxim nombre arribi a l¡inici de lliga en la millor disposició física perquè jo tingui problemes a l’hora d’escollir.

Classificació 'in extremis' a la Copa Catalunya

07.08.2011 23:02

El Sant Andreu s’ha classificat per a la següent ronda de la Copa Catalunya. Ho ha aconseguit després de superar l’AD Prat amb un gol al temps de descompte de Xavi Jiménez en una acció d’estratègia. L’Europa, el dia 15 en el partit que també tindrà en joc el Vila de Gràcia, serà el nou rival, al Nou Sardenya, d’un equip que ha donat millors sensacions que en les semifinals dels Històrics.

I és que, sobretot en el segon temps, els homes de Piti han controlat el partit de forma clara. Més igualat ha estat el duel en la seva primera meitat, on el Prat ha sortit amb força, tot i que només Estiven, amb un xut fluix ben aturat per Pau, ha inquietat la porteria andreuenca. El Sant Andreu també ho ha intentat i ha creat perill amb una falta picada per Marc desviada pel porter Toni i amb les incursions per banda de Blanco i Àngel.

Després del descans, els quatribarrats s’han fet amb el domini del partit. Han tingut la pilota, recuperant-la de forma molt ràpida i s’han aproximat amb perill a l’àrea de Toni. Ha faltat, però, transformar aquest control en ocasions clares de gol ja que, massa cops, no s’ha estat encertat en la passada decisiva. Araujo, amb un xut des de la frontal ben deturat pel meta local, és qui més a prop ha estat del 0-1.

El Prat, per davant del mig del camp, no ha existit durant aquest segon període tret d’en comptades excepcions, i la majoria d’elles en els darrers minuts on el cansament ja feia sentir els seus efectes. Quan semblava que tot es decidiria des dels onze metres, el Sant Andreu ha trobat el premi a la seva insistència. Servei de cantonada cap al segon pal on Rubén la toca amb el cap i, al primer, Xavi Jiménez remata cap al fons de la xarxa. Era el minut 91 i ja no hi ha hagut temps per res més que per celebrar el passi a la següent eliminatòria, on ja espera l’Europa.

Camp: Municipal Sagnier. 400 espectadors.

AD Prat: Toni, Sierra, Víctor Durán, Cazorla, Larios, Fernando (Rafa Murillo, 70’), Ignacio (Melo, 64’), Charly, Ferran Vila, Jaime (Blas, 77’) i Estiven (Cano, 77’).

Sant Andreu: Pau, Fran, Melo, Borja, Arnau (Rubén, 53’), Carroza (Nando, 84’), Marc, Xavi Jiménez, Eloy, Ángel i Blanco (Araujo, 61’).

Àrbitre: Molina Fernández. T.G.: Víctor Durán, Larios, Rafa Murillo / Melo.

Gol: 0-1, Xavi Jiménez (91’).

El Sant Andreu, eliminat a les semifinals dels Històrics

06.08.2011 11:36

No va poder ser. Totes les bones sensacions en l'inici contra el Terrassa, en el primer partit de la fase de grups, s'han anat difuminant a mesura que avançava el Torneig dels Històrics. El Sant Andreu va caure per 0 a 2 contra l'Espanyol B a semifinals, en un partit trist, lent, i on els andreuencs gairebé no van crear perill. Un xut a porteria en el global dels noranta minuts. La pretemporada encara és jove per l'equip quadribarrat, només tres partits jugats per un equip nou, que necessita conjuntar totes les peces en un temps rècord en vistes de la primera jornada de lliga el dia 21 d'agost contra l'Andorra. Davant un filial on es coneixen tots des de fa anys i que tenia un punt més de velocitat, encara que una categoria per sota, els blanc-i-blaus en van tenir prou per endur-se el partit i classificar-se per la final.

Dues jugades calcades. Imparable l'extrem Tiko per la banda dreta -hagués marxat fins i tot d'un velocista-, van significar ambdós gols, anotats per Kilian i Pirulo. Sobre tot en la punta de velocitat d'aquests jugadors es va notar la diferència física entre un equip i l'altre, molt més fresc el filial blanc-i-blau, que es va merèixer la victòria en tot moment. L'Espanyol B presentava un híbrid entre juvenils i jugadors pròpiament del B, i fins i tot Raúl Longhi, el tècnic argentí, va demanar abans del partit poder fer 7 canvis -en comptes dels 5 que estaven establerts- per poder-hi donar cabuda a tothom. Després, una mesura que semblava noble per poder donar minuts a tota la plantilla en pretemporada, es va convertir en una jugada de gat vell molt allunyada de la noblesa. Guanyant 0 a 2 a la mitja part, va començar el festival de canvis espanyolista. Van entrar tots set, però d'un en un, perdent una barbaritat de temps.

Al Sant Andreu vam veure-hi coses noves. Després de l'experiment de Sant Boi, David Llobet va tornar a la seva posició natural a la banda. A la segona meitat, Arnau Tobella va provar sort a l'interior, i va ser l'únic que va trobar porteria amb un xut amb cama esquerra ben avançada la segona meitat. La pitjor notícia de la jornada va ser la lesió que va tenir Ismael Moyano abans del descans. El central passarà avui proves mèdiques. El més normal és que tingui un petit esquinç al lligament lateral intern del genoll, però si el menisc està tocat la lesió podria ser més greu. A risc que contra el Prat, el diumenge, veiem una disposició molt diferent, el que si es comença a desvetllar és l'onze tipus que està rumiant Piti Belmonte per afrontar els primers compromisos seriosos. Podria ser alguna cosa semblant a la següent: Morales, Tarrés, Moyano, Dídac, Canelada, Marc Martínez, Nando, Llobet, Blanco, Quim Araujo i Marcos.

Sant Andreu: Morales, Tarrés (Grima 84'), Moyano (Melo 39'), Dídac Navarro, Canelada, Marc Martínez (Hector 70'), Nando, Blanco (Angel 60'), Llobet (Xavi Jimenez 60'), Marcos (Eloi 60') i Quim Araujo (Tobella 70').

Gols: 0-1 Kilian 42', 0-2 Pirulo 44'

Fotografia: Vane Quesada

L'Espanyol B, últim semifinalista i rival del Sant Andreu als Històrics

05.08.2011 01:49

El filial del RCD Espanyol s’ha convertit en el quart semifinalista dels Històrics i será el rival de la UE Sant Andreu per un lloc a la final de dissabte. L’Espanyol B s’ha imL'Espanyol B ha posat la salsa dels gols al Torneig / Foto: DAVID GRAU (ara.cat)posat al Masnou (1-0) i Martinenc (3-0), mentre el Martinenc ha batut al Masnou (2-0).

El primer partit, entre l’Espanyol B i el Masnou, ha començat amb poca intensitat i sense gaire precisió en les passades. El filial blanc-i-blau tenia la pilota i la movia en línea defensiva, però no trobava espais en una defensa del Masnou ben tancada que buscava sistemàticament la pilota llarga al contraatac. La millor qualitat individual del filial perico s’ha anat fet mes palesa a mesura que passaven els minuts, i la primera ocasió ha estat un xut de Gil que s’ha estavellat al lateral de la porteria d’Asier, després d’una bona combinació per banda esquerra. El Masnou ha respòs amb un bon xut de Romero, que el porter Pau ha tret amb una gran estirada. A partir de llavors, el Masnou ho optat per un joc físic amb reiterades faltes per aturar el joc blanc-i-blau, que pivotava sobre Pirulo i Miravent. Una passada afortunada d’aquest últim ha trobat la velocitat de Kilian en una desmarcada, i sol davant el porter, l’ha batut per baix amb una rematada franca.

El segon partit ha estat la sorpresa agradable de la tarda. El Martinenc, l’equip de menys categoria dels tres, ha ofert una molt bona imatge, atrevida i efectiva, contra un Masnou desbordat fins als últims minuts que ha ofert la mateixa imatge que al primer partit. El Martinenc s’ha fet amb la pilota i amb incisives internades per banda dreta, en combinacions entre Nico i Gonzalez , han començat a fer molt de mal en la defensa dels del Maresme. Al quart d’hora, Pele ha controlat una pilota al vèrtex dret de l’àrea rival, i amb una rematada creuada amb cama dreta ha col·locat el 0-1 al marcador a favor del Martinenc. El Martinenc a seguit dominant, i al minut 35 l’àrbitre ha perdonat la targeta vermella al porter del Masnou De Bode per unes clamoroses mans dins l’àrea. El conjunt del Maresme ha provat d’estirar-se en atac els últims minuts, però una falta directa fruit d’un contraatac llençada magistralment per Xavi Morón ha significat el final 0-2.

L’últim partit del vespre ha demostrat la superioritat de la plantilla de l’Espanyol B respecte al Martinenc, i el filial blanc-i-blau s’ha guanyat un lloc a la semifinal amb una contundent victòria per 3 gols a 0. L’Espanyol B, davant un Martinenc molt jove i ple de jugadors poc habituals, s’ha fet ràpidament amb la pilota i la velocitat de Yeboah i Taoré s’ha demostrat imparable per  la defensa dels del Guinardó. Al minut 7 Olavide s’ha lluit amb una doble aturada a boca de canó. Al quart d’hora, la velocitat de Taoré ha trencat la defensa del Martinenc, i una bona passada cap a Yeboah a deixat al davanter sol Olavide i no ha perdonat. 1-0. L’Espanyol B ha aprofitat la inèrcia i una combinació brillant entre Taoré i Cristian ha acabat amb una rematada sol al punt de penal a la dreta d’Olavide que no ha pogut fer res, situant el 2-0 al marcador. El Martinent no ha perdut la cara al partit i ha intentat fer el seu joc, però el filial espanyolista s’ha defensat bé amb la pilota i ha fet molt mal al contraatac. A les acaballes del partit, una mala sortida d’Olavide en un corner ha deixat Clerc sol per empènyer la pilota al fons de la porteria, tancant la golejada del filial blanc-i-blau davant un Martinenc que, probablement, no mereixia una derrota tant gran.

Fitxes dels partits

Espanyol B 1 – Masnou 0

Espanyol B (onze inicial): Pau, Arroyo, Héctor, Zou, Josu; William, Miravent, Tiko, Gil; Pirulo i Kilian.

Masnou  (onze inicial): Asier, Ezquerra, Sanz, Lavilla, Dani Morales, Buenache Marc Esteban (Gerard Alonso, 22’), Castellanos, Hamza, Romero i Villegas.

Àrbitre: Molina Fernández. T.G.: - /-

Gols: 1-0, Kilian (42’).

Masnou 0 – Martinenc 2

Masnou (onze inicial): De Bode, Sanz (Lavilla, 25’), Romera, Bosch, Reina, Mattioni, Dani López, Gerard (Castellanos, 25’), Cristian, Gascón i Marc Pérez).

Martinenc (onze inicial):Olavide; Nico, Albuquerque, Suárez, Campos, Marcos González, Xavi Morón, Aleixandre, Boter (Alex, 44’), Pele i Joel.

Àrbitre: Miguel Teruel. T.G.: -/De Bode, 35

Gols: 0-1, Pele (17’), 0-2 Xavi Morón (44’)

Espanyol B 3 – Martinenc 0

Espanyol B (onze inicial): Jose, Albarrán, Blanchart, Bonilla, Clerc, Taoré, Gabi, David López, Cristian, Emi i Yeboah.

Martinenc (onze inicial): Olavide; Lobera, Hinojosa, Fuster, Edu, Héctor, Pau, Dani (Álex, 27’), Pedro, Manel (Albuquerque, 33’), Mario.

Àrbitre: Rodríguez Carballas. Sense targetes.

Gols: 1-0, Yeboah (16’); 2-0, Cristian (20’); Clerc (41’)

El Badalona, tercer semifinalista dels Històrics

04.08.2011 14:08

El Badalona no va donar opció a la sorpresa i va imposar-se a Muntanyesa i Júpiter per convertir-se en el tercer semifinalista del Torneig d’Històrics. Els escapultats es jugaran la classificació per a la final davant l’Horta, en el primer partit de la jornada de divendres.

En el primer duel, el Badalona va ser superior a la Muntanyesa, però va haver d’esperar al darrer sospir per traduir-ho en gol. Mariano i Pugui podrien haver avançat els escapulats abans, però va ser Joaquín amb un xut des de la frontal qui ho va aconseguir al minut 44.

En el segon duel de la tarda, va saltar la, entre cometes, sorpresa. El Júpiter, de Primera Catalana, es va imposar als de Nou Barris, que van perdre tota opció de continuar vius. David, a passada de Xavi García, va obrir el marcador per als locals, que van demostrar ganes d’agradar la seva afició. Lluny de reaccionar, els groc-i-negres, amb poc rodatge, van veure com el seu rival podia haver aconseguit més gols. Al final, però, l’1-0 deixava tot obert per al tercer i definitiu duel.

I en aquest, el Badalona tampoc va fallar. Va dominar i, al 16’, ja es va avançar quan Robles va aprofitar una badada del meta Sergio. Sense gaires problemes, els escapulats van saber conservar l’avantatge fins el xiulet final.

El Torneig d’Històrics continuarà aquest dijous amb el quart i darrer grup. Espanyol B, Martinenc i Masnou es jugaran la darrera plaça per a semifinals.

Badalona 1 – Muntanyesa 0

Badalona (onze inicial): Marcos, Rebollo, Vázquez, Pelegrí, Ferrón, Pugui, Mariano, Joaquín, Soriano, Robert i Serramitja.

Muntanyesa (onze inicial): Marc Ramírez, Ferran, Borges, Barriendos, Achille, Edu San José, Miguel Rubio, Juanma, Fran, Ceballos i Edgar.

Àrbitre: Congost Larrosa. T.G.: - / Edgar.

Gols: 1-0, Joaquín (44’).

Júpiter 1 – Muntanyesa 0

Júpiter (onze inicial): Jaume, Guille, Kilian, Serrano, Ismael, Poche, Xavi Garcia, Peke, Raúl, David i Dídac.

Muntanyesa (onze inicial): Allueva, Comas, Ruben Giménez, Fran Rubio, Villegas, Dominique, Capazón, Peramos, Padilla, Edgar i Ferran.

Àrbitre: Molina Fernández. T.G.: Raúl / -.

Gols: 1-0, David (14’).

Badalona 1 – Júpiter 0

Badalona (onze inicial): Molina, Antonio Robles, Jorge, Álvaro, Manga, Goikoetxea, Sergio, Kante, Álex i Julian Robles.

Júpiter (onze inicial): Sergio, Aleix, Héctor, Israel, Pol, Masa, Ruben, Marcos, Elhadji, Éric i José Luís.