Sant Andreu - Montanyesa, empat sense gols (0-0)

11.08.2011 01:31

Partit d'entrenament i de festa a la grada el que s'ha viscut al Narcís Sala entre dos equips veïns i amics. Tant Sant Andreu com Montanyesa han lliurat un partit competit i intens, en el que s'ha vist molta més intenció de joc a la gespa del què s'ha traduït al marcador.

Han començat més forts els locals, amb arribades perilloses en xuts de Quim Araujo (minut 10), que s'enfrotava als seus companys de la temporada passada (Marc Ramírez li ha guanyat la partida en l'u contra u), i de Xavi Giménez des de la frontal (25'). Resistia bé la "Monta", que tot i això acusava el poc ritme de competició i a la mitja hora ja havia hagut de fer dos canvis per molèsties físiques. Després dels canvis, el partit s'ha igualat i els visitants han començat a aproximar-se a la porteria de Morales, en ocasions de Fran: una en una rosca que ha sortit alta després d'una bona combinació a la frontal (36'), i culminant un contraatac per velocitat amb una rematada al lateral de la porteria (41'). La primera part ha acabat amb intercanvi de cops, amb ocasions de Xavi Giménez per part del San Andreu, amb un bon robatori de pilota a la defensa rival, i una falta d'Edu Sanjosé per la Montanyesa.

La segona part ha començat amb el carrussel típic de canvis dels partits de pretemporada, i en aquest moment el Sant Andreu ha mostrat tenir més plantilla i s'ha fet amb el control del joc. Tot i això, igual que va passar diumenge contra el Prat, el domini de la pilota no s'ha traduït en ocasions de perill. Només una triple ocasió poc clara (Eloi i Quim Araujo) en un contraatac d'un corner ha portat perill clar. La cosa ha canviat amb l'entrada de Marc Martínez. El de Navarcles s'ha fet amb el control del mig del camp, i una gran interntada per el centre de l'atat ha acabat una remata lleugerament altra (73'). La respota l'ha tingut Villegas (78') en un contraatac en solitari després d'un error de Carroza al mig del camp, que ha salvat Pau Núñez amb una mà prodigiosa a la rematada per baix del davantar de la Montanyesa.

El partit ha decaigut a partir d'aquí i no hi ha hagut més ocasions clares. El més destacat, la ovació de gala per Quim Araujo per part dels aficionats dels dos equips quan s'ha retirat per Jilmar (83'). Final de partit, empat sense gols, i molt bon ambient a la grada entre les dues aficions.

 

U.E. Sant Andreu:

Morales (Pau Núñez 45'), Melo (Borja 45'), Dídac, Enric Tarrés, Arnau Tobella (Canelada 45'), Nando (Carroza 45'), Héctor (Marc Martínez 65'), Llobet, Xavi Giménez (Àngel 65'), Quim Araujo (Jilmar 83'), Marcos (Eloi 45')

C.F. Montanyesa

Marc Ramírez, Ferran, Andrés, Raúl, Rubén, Achille, Edu Sanjosé, Fran, Alberto, Gerard, Padilla; També han jugat Edgar, Villegas, Fran Rubio, Miguel Rubio, Comas, Juanma, Moreta, Albert i Edgar

Àrbitre: Juan Caparrós. TG: Enric Tarrés (32'), Dídac Navarro (48') / - TV: - / -