Moyano, només dues setmanes de baixa

09.08.2011 22:05

 Bones notícies per a Moyano. Les proves mèdiques a les quals s’ha sotmès aquest dimarts el central quatribarrat ha descartat que la lesió que va patir al genoll el passat divendres, durant el partit del Torneig d’Històrics davant l’Espanyol B, sigui tant greu com inicialment es pensava. Finalment, el jugador només haurà d’estar unes dues setmanes de baixa.

La ressonància que s’ha practicat al defensa andreuenc ha permès confirmar que únicament pateix una distensió al lligament intern del genoll dret, i no pas trencament, a banda d’una contusió òssia. Per tant, el temps de recuperació no ha de ser excessivament llarg. De fet, el mateix dimarts a la tarda el jugador ha realitzat suaus exercicis de carrera durant l’entrenament dels seus companys.

Per tant, Moyano probablement es perdi el partit de la primera jornada de lliga enfront l’Andorra, però si la recuperació no es complica podria estar disponible per al desplaçament a Maó. Això sí, la seva pretemporada es veurà tallada i segurament arribarà a un ritme físic inferior al de la resta de la plantilla.