L'equip d'RTV

Lluís Espallargas

Estudiant de Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Sóc un apassionat dels esports en general, però en especial del futbol. No només sóc seguidor del futbol de primer nivell, sinó que també m'agrada seguir les categories territorials i el futbol base de formació. Col·laboro amb la ràdio andalusa Onda Bética aportant l'actualitat setmanal del RCD Espanyol. Des d'aquest any, formaré part de l'equip de Ràdio Trinitat Vella.

Héctor López

Tinc 24 anys i estic titulat d’un Grau Superior en Producció i realització de programes Radiotelevisius. Sóc un apasionat del fútbol i la rádio. He fet práctiques a Radio Marca Barcelona i he fet un programa de fútbol internacional a Sants-Monjuïc Rádio. Actualment, estic col·laborant amb Radio Trinitat Vella comentant i narrant partits del Sant Andreu a més d'estar en una revista digital esportiva.

José Raúl González

Tinc 24 anys i estic als últims anys de la carrera d’arquitectura. Però la meva passió per el futbol, veure’l, analitzar-lo i jugar-lo m’ha portat a escriure primer de futbol anglès a Premier League Spain i coordinar el grup tercer a lasegundab.es. M’incorporo a Radio Trinitat Vella per poder compartir una gran passió meva com es el Sant Andreu, que porto dins des de que vaig començar a anar-hi al 2006. 

Óscar Dorado

Tinc 26 anys i sóc llicenciat en Comunicació Audiovisual. Sóc redactor i captador de publicitat a la revista oficial de la U.E. Sant Andreu. També formo part de l’equip d’esports de Ràdio Trinitat Vella. És un plaer cobrir l'actualitat esportiva de Sant Andreu. Em considero un amant dels mitjans de comunicació, dels esports i de la paraula. Gaudeixo molt a la ràdio. A més, estudio un màster de Comunicació Corporativa Integral.

Xavi Rodríguez

Tinc 20 anys i sóc estudiant de Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Sóc redactor de la U. E. Sant Andreu per VAVEL i GolCat i des d’aquest any també col•laboro amb Ràdio Trinitat Vella. Vaig començar a 7 de Ràdio (Horta-Guinardó) fa 2 anys aprenent de l’Albert Benet i l’Eduard de Batlle i aquest any aprenc d’en Jordi Basté. Seguidor del futbol modest, del F. C. Barcelona i del Celta de Vigo.

Pau Mitjans

Sóc estudiant de periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i tinc 19 anys. M’agrada gaudir de qualsevol esport des de tots els àmbits però tinc una debilitat especial per l’hoquei patins. En el meu segon any a Ràdio Trinitat Vella continuaré fent allò que més m’agrada: explicar i compartir l’actualitat dels equips del barri de Sant Andreu.

Carla Borrás

Estudiant de periodisme, 19 anys. Apassionada del futbol i de l'esport en genera. Actualment soc jugadora del primer equip del Sant Andreu després de passar 8 anys per les files de l'Espanyol. Soc col·laboradora d' Olimpic Badalona i a RTV parlo del femení i acostumo a fer les retransmissions de l'equip de waterpolo.

Guillem Adalid

Estudiant de 1r de periodisme a la Universitat Autònoma  de Barcelona, soc un apassionat dels esports d’equip i soci de la UE Sant Andreu des de la temporada 2010-2011. Gaudeixo per igual tant  si  practico esport (jugo a basquet en cadira de rodes al CEM Hospitalet)  com si soc part del públic. Combino la meva col·laboració a la Radio Trinitat Vella amb escriure articles del Club Patí Congrés al diari esportiu Sport 9 ( actualitat esportiva de Sant Andreu i Nous Barris).

Tomás Martínez Pes

Estudiant de periodisme, 19 anys. M'ho passo molt bé veient qualsevol
esport, però sobretot gaudeixo amb el futbol. I m'agrada el futbol
d'arreu, des dels partits que es juguen a Eslovènia fins a la final de
la Champions, passant pels del grup III de 2ªB. Aquest és el meu
segon any a l'equip de Ràdio Trinitat Vella i intentaré portar-te
sempre la millor informació, tant des dels camps on jugui la UE Sant
Andreu com cada diumenge al vespre al Paraules d'Esport.

Gabriel Pérez Palacino

Vaig nèixer a Barcelona l'1 d'abril de l'any 1978. Em vaig licenciar com a periodista a la Universitat Autònoma de Barcelona el 2000, però ja des del 1997 vaig col·laborar amb la secció d'esports de Ràdio Gràcia, on vaig començar a seguir el Sant Andreu a partir de la temporada 1998-99. També vaig col·laborar amb publicacions de barri com l'Sport 9 i el Ciutat Nord, posteriorment conegut com Més Ciutat, i a Ràdio Sant Martí. Vaig treballar sis anys al Diari Sport, en les seccions de futbol nacional i futbol català. Des del 2007, treballo al Diari d'Andorra, però mai perdo les arrels i continuo molt vinculat al Sant Andreu, tant com a soci com a periodista. A Districte 9 Ràdio, la temporada 2005-06, vaig iniciar les retransmissions de la Unió Esportiva Sant Andreu i a la 2009-10 és quan vaig incorporar-me al Triniteam.