El Sant Andreu rep la Muntanyesa

10.08.2011 13:37

Avui, a partir de les 20:00, el Narcís Sala viurà un derbi que enguany hagués pogut ser de 2a B. La UE Sant Andreu rebrà el CF Muntanyesa. El partit servirà perquè els dos equips continuin fent proves de cara a l'inici de la competició oficial. Un dels al·licients del partit serà veure, per primera vegada, Quim Araujo amb la samarreta quatribarrada enfrontant-se amb els seus ex-companys de Nou Barris.

 

La Muntanyesa, amb tota la il·lusió

La temporada passada, el CF Muntanyesa va estar a dos gols d'aconseguir l'ascens a 2a B. Només el Sestao River va impedir el premi final després d'una temporada espectacular, i més tenint en compte que els de Nou Barris acabaven de pujar de Primera Catalana. Fins i tot un cop perduda l'eliminatòria contra el conjunt basc, es va especular sobre la possibilitat que els groc i negres materialitzessin l'ascens burocràticament, després dels ascensos administratius de Castelló i Alacant. Tot i que hagués estat una manera de complir amb el somni, des del club es va decidir no fer efectiva aquesta possibilitat a causa del seu alt cost econòmic.

 

Així doncs, enguany la Muntanyesa té l'objectiu de consolidar-se. Després de la renovació de Miki Carillo a qui ja s' ha batejat com el "Ferguson de Nou Barris", el club també ha aconseguit tancar la continuïtat de peces clau en la passada campanya, com per exemple el porter Marc Ramírez, Ferran Melich o Edu Sanjosé. Així doncs s'ha aconseguit mantenir el bloc tot i les baixes importants d'Araujo o Xavi Valls, i a més la secretaria tècnica s'ha esforçat per aconseguir reforços de qualitat com David Ceballos, procedent de l'Hospitalet  o Fran Malfitani, ex del Cornellà.