Àngel Bernet:¨El soci és un pilar fonamental del club¨

21.07.2014 17:19

Barcelona (G.Adalid).- Àngel Bernet -70 anys (11 de febrer 1944)-, és un dels candidats a eleccions de la junta directiva del Club Natació Sant Andreu que se celebren el proper dimecres. Ex empresari en el sector tèxtil, va estudiar batxillerat i va ser tècnic en publicitat. Està casat, té 4 fills, dos dels quals són socis del club. Va tenir una època de nedador però quan va provar el tennis es va convertir en la seva gran passió que a dia d’avui segueix practicant. La temporada passada va ser subcampió en els campionats d'Espanya en categoria sènior veterà que es van celebrar a Mallorca.

Quin projecte esportiu vol implantar la seva candidatura? En concret com afectarà les seccions professionals?

Volem mantenir el grau d’excel·lència en les dues seccions professionals i la nostra idea és que al llarg del nostre mandat acabem destinant el 13% del pressupost del club a la natació i el waterpolo. Actualment, s’hi dedica el 8%. En cas que la situació econòmica ho permetés, la diferència que hi ha entre la partida que s’hi destina actualment aniria dirigida cap als joves com, per exemple, pagar-los els estudis o algun tipus d’ajuda econòmica per tal que les nostres promeses se sentin recolzades i en futur estiguin en l’alt nivell defensant els colors del sant Andreu.

Per què creu que la seva candidatura és la millor pel club?

Estic jubilat i això vol dir que tinc tot el temps del món per dedicar-me a la gestió del club, al contrari que altres presidents que han passat que, com és natural, han prioritzat la seva feina. A mes a més, compto amb suport d’un equip de persones amb moltes ganes i la formació necessària perquè el nostre projecte tiri endavant. I, per suposat, coneixem força bé l’entitat. Però bé, el soci és qui decidirà quin dels dos candidats és el més adient per estar al capdavant del Club Natació Sant Andreu.

En el seu programa parla de millorar les instal·lacions de l’entitat, com ho pensa portar terme tenint en compta que el CNSA que avui en dia té un deute econòmic a tenir en compte?

Volem millorar les instal·lacions perquè fa molt temps que no s’hi fa manteniment. Per dur a terme aquesta tasca, primer encarregarem una auditoria per conèixer l’estat real dels comptes i de les instal·lacions, que serà revisada pel meu equip. Un cop fet això, buscarem les possibles solucions als problemes que ens trobem. Em comprometo, al cap de sis mesos, a convocar una assemblea extraordinària per explicar als socis en quina situació es troba el club i que decideixen quins dels nostres plans d’actuació els hi sembla el més adequat per posar-hi remei.

Quin creu que és el pilar fonamental del club? Com creu que es pot potenciar?

La natació, el waterpolo i el soci són els fonaments d’aquest club i la formula perquè això continuï així és ben senzilla: cal apostar fermament pels joves i al soci cal tenir-ho informat els 365 dies l’any, ja sigui a través de la pagina web o de forma presencial. Hi haurà una empleada encarregada d’atendre el soci perquè, en definitiva, sense ells no hi hauria club i, per tant, cal que la junta guanyadora sigui més propera.

Quines són les seves expectatives de cara a les eleccions?

En aquestes eleccions, hi haurà una participació més baixa que en les del 2009, a les quals també m’hi presentar. Llavors, van votar al voltant d’unes 2200 persones, però en aquestes el nombre serà inferior perquè s’han hagut de fer a corre-cuita i just quan molta gent te vacances.

En el cas de sortir escollit, què és en el primer que faria?

Parlar amb els responsables de cada àrea per tal que ens comuniquin les seves necessitats e inquietuds i, per suposat, amb cada un dels treballadors perquè la seva opinió s’ha de saber. També preparar les auditories perquè en un màxim de sis mesos pugui convocar una assemblea extraordinària de socis.