Derbi a Nou Barris per començar la Copa Catalunya

30.06.2015 16:13

Barcelona (J.R.González).- Aquest dimarts s’ha fet el sorteig de les primeres tres rondes de la Copa Catalunya absoluta 20015-16. El bombo ha deparat el primer derbi de la temproada, amb l'eliminatòria entre el Sant Andreu i la Muntanyesa.

En aquesta edició hi participen disset dels vint equips que van jugar al grup cinquè de Tercera Divisió la temporada que acaba de finalitzar, amb l'excepció dels filials del Sabadell i del Nàstic, la Pobla de Mafumet, i del Vilassar de Mar). També han entrat al sorteig tots els equips que van disputar la Segona B i els dos campions de Primera Catalana.

En clau andreuenca, la Muntanyesa serà el primer rival, en un duel que es disputarà el cap de setmana del 1 i el 2 d’agost. Serà el primer dels duels que els dos equips oferiran la temporada 2015-16 ja que els de Nou Barris i els quadribarrats s’enfrontaran també en lliga. El partit es disputarà al Municipal de Nou Barris.

En cas de superar al eliminatòria, el cap de setmana següent es disputaria la segona ronda. En aquest cas el Sant Andreu ja jugaria com a local, rebent el vencedor del duel entre Terrassa i Rubí, altres dos equips de la Tercera Divisió. En una hipotètica tercera ronda, ja que el vencedor d'aquest segon duel quedaria exempt.

La resta del sorteig ha deparat els següents aparellaments:

Morell – Reus

Ascó – Lleida Esportiu

Gavà – Castelldefels

Vilafranca – Gimnàstic

Santfeliuenc – Cornellà

Prat – l’Hospitalet

Europa – Espanyol B

Jupiter – Martinenc

Manlleu – Olot

Peralada – Figueres

Cerdanyola – Badalona

Masnou – Palamós

Muntanyesa – Sant Andreu

Terrassa – Rubí


Cal tenir en compte que la Federació preveu premis econòmics segons es vagi avançant ronda. Així, el Sant Andreu per disputar la primera eliminatòria ja percebrà 300 euros per fer-ho com a visitant i, si la supera, 300 més. L'incentiu anirà incrementant-se segons es vagin disputant partits: 400 en el segon, 500 en el tercer i així fins a 15.000 per a l'equip que es proclami campió de la Copa Catalunya absoluta.