Yago Bofill es decideix pel Sant Andreu

25.06.2015 09:19

Barcelona (G.Adalid).-Yago Bofill s'uneix a les files del Sant Andreu després de fer una gran temporada amb el Barcelona. Hi ha jugadors que es decideixen per un equip per com és d’atractiu  el seu  projecte esportiu, però en el cas de Bofill el detonant per decantar-se pel conjunt andreuenc ha estat el seu entrenador, Xavi Julià, per la gran confiança que li ha mostrat aquest tècnic durant tota la seva carrera. El waterpolista firmarà el contracte al setembre.

Yago Bofill veu amb bons ulls la campanya que ha realitzat amb el CNB: “La valoració de l'última temporada és molt positiva, crec que ha estat un any en el qual he après que el més important en un equip és la unió i el remar tots en la mateixa direcció”.

El waterpolista s'ha mostrat satisfet amb la seva millora al llarg del curs. “Individualment penso que ha estat una temporada on he anat jugant en gairebé totes les posicions i això m'ha ajudat moltíssim a seguir formant-me com a jugador”, ha declarat.

Bofill ha confessat el motiu pel qual ha fitxat pel Sant Andreu: “Xavi em coneix des de petit i m'ha mostrat tota la seva confiança amb el tema del fitxatge. Crec que el més important per  un jugador és que confiïn en tu. En el CNB pràcticament m'he format com a jugador i ara vull buscar nous reptes per poder començar una aventura nova”.

Yago Bofill té clar què pot donar al conjunt dirigit per Xavi Julià. “Crec que a l'equip li puc aportar molta intensitat i polivalència”, conclou.