Piti: "Era massa temps sense marcar"

22.11.2014 18:49

Zaragoza (Redacció).- Pere 'Piti' Belmonte ha atès la premsa amb una cara diferent a les darreres setmanes. Després de moltes setmanes sense guanyar, i sense veure porteria, el Sant Andreu havia tornat a guanyar. "Hem estat massa temps sense fer gol i l'equip necessitava això", ha declarat el tècnic andreunc després de la victòria al camp del Saragossa B.

L'entrenador quadribarrat ha reconegut que "el gol al minut 8 ha donat confiança a l'equip", que s'ha tret un pes de sobre en trencar la ratxa de 528 minuts de lliga sense marcar. "Per estadística, la victòria estava a prop", ha afirmat Belmonte. A més, també ha extret més d'una lectura positiva del triomf contra el cuer, ja que ha valorat la millora a nivell defensiu del Sant Andreu: "Portem 3 partits deixant la nostra porteria a 0 i se li dóna poc valor". En aquetsa mateixa línia, Pere Belmonte ha destacat que el Sant Andreu ha deixat la porteria a zero contra Espanyol B i Saragossa B, dos dels equips que més gols marquen a la categoria. També ha recalcat la importància del segon gol, que ha arribat en una acció de pilota aturada.

No obstant, no tot són bones notícies. Calderón s'ha marxat abans d'hora. L'extrem andreuenc arrossegava molèsties i, segons el tècnic andreuenc, ha estat el propi jugador qui ha demanat el canvi. Tot i així, Belmonte ha confirmat que "no ha marxat lesionat, però estava tocat i li faltava l'aire". L'entrenador quadribarrat també ha elogiat Jilmar i Víctor, autor del primer gol del partit. "Vaig tenir Víctor i Jilmar com a juvenils i tenen molt bones capacitats. Estic content per ells.Víctor ha sigut pacient, ha superat lesions i ha esperat la seva oportunitat. Avui ha marcat", ha declarat Piti. 

A més, Pere Belmonte 'Piti' ha confirmat la situació en què es troba Jefferson Arroz: "Hem obert un expedient a Jefferson. Ho hem acordat amb el club i era el millor. Jefferson no tornarà al primer equip. Tema tancat".