El Sant Andreu expedienta i aparta Jefferson

20.11.2014 19:24

Barcelona (G.Pérez/L.Espallargas).- El Sant Andreu ha obert un expedient disciplinari al lateral del primer equip Jefferson Arroz. A banda, el jugador ha estat apartat de la plantilla i porta varis dies entrenant amb el juvenil.

Des del club es va apuntar que la mesura “és una decisió tècnica” i es va confirmar l’obertura de l’expedient i l’apartament, que es va qualificar de “temporal”. Els motius, però, no es van explicar. Segons fonts consultades per RTV Esports es podria haver degut a una discussió que hauria mantingut el jugador brasiler amb l’entrenador, Pere Belmonte ‘Piti’ i, durant la qual li hauria transmès el seu important malestar pel fet de no tenir minuts amb l’equip.

Jefferson va començar la temporada sent titular al lateral esquerre de la defensa quadribarrada. La recuperació de Jilmar, que havia iniciat el campionat lesionat, l’ha relegat però fora de l’onze inicial i, de fet, fa setmanes que no entra ni a les convocatòries. Aquesta situació sumada a l’enfrontament viscut amb ‘Piti’ fan preveure que el jugador sigui una de les possibles baixes per deixar espai als fitxatges que es podrien produir durant el mercat d’hivern.