Els equips base del Patí Congrés arriben a les fases finals

05.06.2014 12:40

Barcelona (P.Mitjans).- Tres equips de l’hoquei formatiu del Club Patí Congrés han disputat en les dues últimes setmanes els campionats catalans d’hoquei de les respectives categories. L’Infantil “A”, el Benjamí “A” i el Prebenjamí Iniciació “A” han estat els representants del club barceloní.

L’Infantil “A”, d’Oriol Palomeras, va disputar el cap de setmana passat la final a quatre de la Copa Federació a Cassà de la Selva. Tot i superar el Ripollet per 4 gols a 5 a la semifinal, el trofeu de campions no va poder viatjar cap a Barcelona ja que van caure a la pròrroga de la final amb l’Igualada “B” amb el mateix resultat que el dia anterior (4-5).

Per la seva banda, el Benjamí “A”, de Gonzalo Medina, va jugar el Campionat de Barcelona a Sant Cugat del Vallès els dies 24 i 25 de maig. Els benjamins del Congrés van mostrar una gran imatge i les victòries aconseguides davant el Vilanova, el Caldes i l'amfitrió, els van permetre assolir un meritori tercer lloc i un bitllet per disputar el cap de setmana del 6 i 7 de juny el Campionat de Catalunya  a Igualada.

Finalment, el Prebejamí Iniciació “A”, d’Àngel Pasqual, va participar en el Campionat de Barcelona el mateix cap de setmana que els infantils. I tampoc hi va haver sort. Els més menuts del Patí Congrés van perdre els dos enfrontaments que els permetien classificar-se a la següent ronda. Tot i així, van tornar a casa satisfets per la gran experiència viscuda.

Campionat de Catalunya Benjamí

Igualada acollirà els dies 6 i 7 de juny el Campionat de Catalunya Benjamí, on l’equip de Gonzalo Medina tornarà a tenir l’opció de quedar entre els millors equips base de l’hoquei català. Dissabte a les 9h del matí jugaran el primer enfrontament contra el C.P Cadí i a les 14h de la tarda ho faran amb el Jonquerenc.