Sants i Rubí, primers rivals als Històrics

30.06.2015 20:21

Barcelona (G.Pérez).- El Sant Andreu ja coneix quins seran els seus rivals en la primera fase del Torneig dels Històrics, que el proper agost viurà la seva trentena edició. L'actual campió començarà defensant el títol enfront Rubí (Tercera Divisió) i Sants (Primera Catalana).

Aquest dimarts s'ha celebrat el sorteig de la tradicional cita estiuenca per al futbol català a les instal·lacions del Guinardó, on es disputarà el torneig entre el 3 i el 9 d'agost. Els quadribarrats, que eren uns dels quatre caps de sèrie, han esquivat així Badalona, L'Hospitalet i Cornellà, els tres Segones B de la competició. Rubí i Sants seran els seus rivals en el triangular de la fase de grup, tres partits que es jugaran el dia 5 d'agost a partir de les sis de la tarda.

En cas de superar el grup, el Sant Andreu jugaria en semifinals al guanyador del 4, format per L'Hospitalet, Muntanyesa i Martinenc. Al grup 1, han quedat enquadrats Júpiter, Vilafranca i Cornellà, i al 2, Granollers, Europa i Badalona. Els dos guanyadors disputarien l'altra semifinal. La final tindrà lloc el dia 9.

Per tant, el Sant Andreu ja coneix part de la seva pretemporada. A aquest tradicional compromís -els quadribarrats van ser dels equips fundadors del Torneig- s'hi suma el duel de Copa Catalunya enfront la Muntanyesa del cap de setmana de l'1 i el 2 d'agost.