Dinorah trenca el silenci

19.06.2015 21:10

Barcelona (T.Martínez).- Unes 24 hores després que el Sant Andreu fes una crida a la calma a través d’un comunicat oficial per intentar tranquil·litzar una afició inquieta amb les setmanes de silenci institucional, la propietària del club, Dinorah Santa Ana, ha fet acte de presència a les xarxes socials. Amb una sèrie de missatges al seu Twitter, Dinorah ha trencat setmanes de silenci respecte el Sant Andreu.

Després de suportar insults i amenaces, segons ha declarat la propietària de l’entitat, Dinorah Santa Ana ha declarat que no entén per què hi ha tanta protesta a dia 18 de juny, quan l’any passat l’equip “es trobava de vacances”, i ha piulat “desagraïts i impresentables”, encara que després ha matisat que aquest missatge no anava dirigit als “andreuencs de cor”. Fonts del club també apunten que la propietària del Sant Andreu ha rebut diverses amenaces a través de missatges telefònics.

En un clima caldejat pel silenci institucional després del descens a Tercera i amb el precedent de la temporada anterior, quan unes setmanes amb nul·la activitat dels canals oficials del club van ser el preludi d’un mes de juliol especialment agitat, Dinorah ha escalfat una mica més l’ambient, farta dels comentaris en contra de la seva figura. Missatges com “només feu que posar a parir a aquells qui han intentat fer el millor” o “no pagueu la pena (els que m’insulteu), aneu a fregar la roba bruta” són un exemple clar.

D’altra banda, Dinorah ha qüestionat els rumors que apunten a vendre el club i ha llençat la pregunta retòrica de si algú es plantejaria comprar-lo en la situació en què es troba ara el Sant Andreu, de la mateixa forma que va fer ella la temporada passada. També ha assegurat que el club continua funcionant amb normalitat.

Però, malgrat tot, els missatges denoten que la propietària del Sant Andreu està cansada de la tensió generada als darrers dies, també amb campanyes en contra d’algú “que ha complert les seves obligacions”, segons ha declarat Dinorah. Si bé és cert que ha reconegut “haver-se equivocat en el tema esportiu”, també ha tancat la seva cadena de missatges a Twitter advertint que “estareu millor sense Dinorah” i que “s’ha cansat”. De fet, l’expectació es mantindrà fins dilluns, quan ha avisat que parlarà i que “us deixaré molt tranquils”.