A la recerca d'un nou punt d'inflexió

01.11.2014 15:53

Barcelona (T.Martínez).- Una vegada més, el Sant Andreu ha entrat en una petita mala ratxa. L’equip de Pere Belmonte ‘Piti’ encadena dues derrotes consecutives després de les victòries contra el València Mestalla i Atlètic Balears i intentarà trencar la dinàmica al Narcís Sala contra el Reus. La punxada a Olot comprimeix la part baixa de la classificació, ja que ara la zona de descens es troba a tres punts del conjunt quadribarrat. Per tant, sumar per trencar la ratxa és vital sumar punts contra un equip que aspira a ocupar la zona alta com és el Reus, amb vells coneguts de la parròquia andreuenca com Natxo González, Edgar Hernández o Moyano.

El primer objectiu és tornar a fer del Narcís Sala un fortí. Dels 15 punts disputats com a local, el Sant Andreu només n’ha sumat 7. Per tant, menys de la meitat. Aquest rendiment s’ha compensat amb dos triomfs de mèrit lluny de casa, però  és clau assegurar punts al Narcís Sala per garantir una mínima regularitat a la lliga. En declaracions a BTV, Belmonte ha insistit en què l’equip buscarà guanyar, ja que “sap que no li està donant bons resultats a l’afició” en els partits jugats al Narcís Sala.

Una de les claus que dona el propi tècnic andreuenc és que cal afinar la punteria. El Sant Andreu enllaça dos partits seguits sense marcar i només ha anotat més d’un gol en dos dels 11 partits jugats aquesta temporada. Per aquest motiu serà important la recuperació de Calderón, ja al 100% després de lesionar-se a Alcoi. Sense Ton Alcover, també és probable que Víctor torni a gaudir de la confiança del tècnic andreuenc per jugar d'inici al mig del camp després de completar una notable actuació contra l'Olot formant al doble pivot amb Ibon.

A més, també és important tornar a deixar la porteria a zero després de les dues últimes derrotes. A la línia defensiva torna a estar disponibe Lucas Viale, que es va perdre el darrer duel per sanció. Tot i així, el Sant Andreu no podrà comptar amb Borreda i Guzman, que han arrossegat molèsties durant tota la setmana, ni Ton Alcover, que aviat estarà llest per reincorporar-se a l’equip però que haurà d’esperar uns dies més per poder jugar. A

El Reus, d’altra banda, arriba en una mala dinàmica. Com el Sant Andreu, ha perdut els seus dos últims partits, inclòs el derbi contra el Nàstic a casa. Natxo González, tècnic reusenc, considera que la derrota davant el Nàstic pot suposar un punt d’inflexió pels seus interessos. No obstant, els del Baix Penedès no han aconseguit bons resultats fora de casa, ja que només han guanyat un partit (contra el Mallorca B) i empatat un altre. No podran comptar amb Ñoño i Moyano, dos exquadribarrats, per visitar el Narcís Sala, estadi on la passada temporada es van endur els tres punts (0-1) gràcies a un golàs d'Álex López.

La prèvia

Dades del rival

Reus 2014-15.doc (86 kB)

REUS 2014-15.pdf (4,4 MB)