Zamorano, sense sort als 200 estils

20.08.2014 15:53

Barcelona (G.Pérez).- África Zamorano no ha pogut ampliar el seu currículum d’èxits en la prova dels 200 metres estils dels Jocs Olímpics de la Joventut que s’estan celebrant a la ciutat xinesa de Nanking. La nedadora del Sant Andreu ha quedat fora de la final en ser quarta en la seva sèrie prèvia.

Zamorano, que dimarts es va penjar el bronze als 200 metres esquena, no ha aconseguit una marca que li permetés superar la preliminar. Ha quedat quarta, amb un cronòmetre de 2’02’’26, per darrera de l’anglesa Amelia Maughan, l’eslovaca Tjasa Pintar i l’alemanya Kathrim Demler.

En la final, la més ràpida i, per tant, la guanyadora de l’or, ha estat la xinesa Duo Xen (1’56’’12), seguida de la seva compatriota, Yohan Qiu. En tercera posició ha quedat l’australiana Brianna Throssell.

Zamorano ha acabat ja la seva participació en proves individuals a Nanking. Als jocs també ha participat en dues modalitats d’equip. En la de relleus 4x100 lliures, l’equip espanyol va quedar en vuitena posició. Menys sort va tenir en els 4x100 estils femení, on no es va superar la ronda preliminar.