Zamorano, al FINA Youth Program

04.11.2014 20:21

Barcelona(Ò.Dorado).- Àfrica Zamorano participarà en el FINA Youth Program que es disputa a Doha entre els dies 2 i 8 de desembre i que acollirà els millors nedadors juvenils del món. La nedadora, nascuda el 1998, és l’única representant espanyola a Qatar per a la que serà la primera edició d’aquesta competició.

Es tracta d’un programa que pretén servir de motivació per 350 joves talents d’entre 14 i 16 anys amb la limitació que solament poden competir un nedador i una nedadora del país. L’objetiu d’aquesta nova iniciativa és inspirar i motivar els nedadors mitjançant una sèrie d’activitats. El programa té previst fer sessions de tecnificació i els permet conèixer l’ambient que genera una cita tan important com ho és el mundial absolut de piscina curta, que també es disputa a Doha del 3 al 7 de desembre.

Hugo González, pel bàndol masculí, serà l’altre representant espanyol a terres del país asiàtic, juntament amb la campiona d’Europa junior en 200 i 400 metres estils. Com a entrenador hi acudirà Albert Tubella, responsable dels equips inferiors de natació de la Federació Espanyola de Natació.