Xavier Peris: "Necessitàvem un canvi radical"

05.09.2014 11:11

Xavier Peris és l'entrenador de l'equip femení de la UE Sant Andreu des d'aquest estiu. El nou tècinc va substituir Toni Ocaña i amb ell s'ha produït un canvi notable a la plantilla, ja que només quatre jugadres continuen. Tot i perdre els dos últims amistosos de preparació per la nova temporada, que comença aquest diumenge a l'Estartit, el tècnic confia en què les jugadores es vagin coneixent i la dinàmica millori amb l'arribada dels partits oficials.

Com ha anat la pretemporada davant la gran quantitat de canvis a la plantilla?

El canvi ha estat radical. No és normal canviar a tantes jugadores, però era necessari.

Per què s'ha produït aquest rentat de cara?

El club volia un canvi d'imatge i cares noves. Queden quatre jugadores de les 14 que hi havia la temporada passada.

Quines són les sensacions després dels partits preparatoris?

És un equip nou i ens hem d'adaptar a les jugadores. S'han d'anar coneixent i es van trobant en el camp: en posicions i moviments. És una situació molt complicada, però estem treballant per sortir endavant. Són noies joves, que es comporten, són educades i tenen il·lusió.

Quin és l'objectiu que marca l'equip femení aquesta temporada?

Des que vam començar la pretemporada, el dia 8 d'agost, el nostre objectiu és arribar el millor possible a la primera jornada de lliga i intentar puntuar a un camp molt difícil com el de l'Estartit.

No hi ha objectius a mitjà termini?

No. L'objectiu és el primer partit i ja ho anirem veient.

També ha estat un estiu agitat a nivell institucional. Ha afectat d'alguna manera la planificació de l'equip femení?

No, perquè quan acaba la temporada de nacional, a finals de maig o principis de juny, encara no hi havia la nova directiva. A mi em truca Josema i Anabel i comencem a treballar. Quan s'incorpora la nova directiva, tot va ser correcte i va haver-hi bona sintonia. Tot continua com quan vam arribar.