Xavier Peris, destituït al femení

04.12.2014 21:53

Barcelona (G.Pérez).- El mal moment del femení del Sant Andreu li ha acabat costant el càrrec al seu entrenador, Xavi Peris. El club ha comunitat aquest dijous la seva destitució després de la derrota del passat diumenge davant el Son Sordina.

La directiva andreuenca entén que aquesta decisió pot suposar un revulsiu per mirar de canviar la dinàmica negativa de l’equip. Les quadribarrades han encadenat sis derrotes consecutives que les han situat a la zona baixa de la classificació del grup 3 de la Segona Nacional. De fet, només han sumat dues victòries (0-1 al camp de L’Estartit i 4-0 amb el Lloret) en les deu jornades disputades.

Per això, s’ha decidit el relleu de Xavier Peris, fins ara inquilí de la banqueta. Des del club es desitja sort al tècnic en els seus futurs nous reptes, a la vegada que se l’agraeix la tasca realitzada. El nom del substitut, però, encara és una incògnita. L’entitat assegura està treballant en diferents alternatives i espera poder donar a conèixer l’escollit en breu, a temps del proper compromís de l’equip, aquest cap de setmana, de nou al Narcís Sala enfront l’AEM.