Xavier Julià insatisfet amb el debut a la lliga

06.10.2014 19:07

Barcelona (P.Mitjans).- Dissabte començava la Divisió d’Honor a la Pere Serrat i les coses no van anar com s’esperaven. El Club Natació Sant Andreu va sortir derrotat de manera clara – per 7 gols a 10 – davant un Club Natació Barcelona que en cap moment del partit va donar opcions al conjunt local.

Una vegada finalitzat l’encontre, i després d’una xerrada de reflexió amb els seus homes, Xavier Julià va atendre els micròfons de Ràdio Trinitat Vella per fer una valoració sobre el debut a la lliga. El tècnic andreuenc va comentar que “ja durant la setmana les vibracions en els entrenament no havien estat gaire positives per diferents aspectes del club i de l’equip”. Tot i així, també va reconèixer el mèrit visitant i el mal partit dels seus jugadors. “El Barcelona ha fet un gran partit i a nosaltres no ens han sortit les coses en gran part, per l’encert del rival. A vegades la dinàmica de l’equip et porta a cometre errors i no hi ha hagut manera d’apropar-nos al marcador. Ha estat un desastre de partit”.

Julià també va destacar que després d’aconseguir una fita com la de la Supercopa “l’equip baixa el rendiment perquè hi ha una certa relaxació que, en part, és normal”. A més a més, segons el tècnic, la disputa d’una gran quantitat partits durant la pretemporada va provocar una manca de frescor en els jugadors. No obstant, va mostrar-se tranquil: “No estic preocupat. Ens trobem en la primera jornada i la competició és molt llarga. Ho acabarem fent molt bé”, va expressar.

En relació a l’expulsió de Bruguer, el tècnic català va explicar que la targeta havia estat vermella per protestar i que al ser la primera no hauria de tenir conseqüències. Així, va deixar clar que a partir d’ara “seré jo l’únic que protesta i parla amb els àrbitres”, una decisió per evitar futures exclusions.

De cara a l’enfrontament de la setmana que ve contra el Concepción-Ciudad Lineal, Xavier Julià va recalcar que s’ha de canviar la dinàmica.  “Hem de guanyar sí o sí i sumar el tres punts en una piscina on la temporada passada ens va costar molt”.