Xavi Jiménez: “Amb aquesta actitud, anem contra qualsevol”

27.08.2014 14:18

Barcelona (G.Pérez).- Xavi Jiménez ha encetat amb força la seva quarta temporada al Sant Andreu. El triomf a Tarragona dóna moral però, ha volgut advertir, no pot permetre l’equip relaxar-se. El bon camí, ha explicat, està traçat però cal seguir-lo. “Amb aquesta actitud i aquestes ganes, anem de cara contra qualsevol”, ha assegurat.

El migcampista va participar en la jugada col·lectiva que va permetre Xavi Puerto marcar el gol de la victòria al Nou Estadi, estadi on va ser titular. Tot un motiu d’alegria per a un jugador que, la passada temporada, va tenir menys minuts dels esperats per culpa dels problemes físics. “No va ser fàcil, però està oblidat”, ha afirmat ja que, recorda, “ara estem en una diferent”.

Una diferent, i molt més complicada. Xavi Jiménez ha posat en relleu que “l’any passat no hi havia tants equips forts com aquest, però és el que hi ha”. I, per això, cal treballar més que mai i “anar partit a partit”. Apuntar “al ‘cholismo’”, ha indicat amb certa conya. Broma, sí, però no exempt de molta raó. “El que ha de marcar-nos és aquesta actitud i competitivitat”, ha avançat. Així, ha assegurat, “serem forts a qualsevol lloc i, sense, ens guanyarà qualsevol”.

I és que, adverteix “serà una lliga molt complicada” i en la qual “qui sigui fort en defensa i sàpiga aprofitar les ocasions estarà a dalt”. Xavi Jiménez tira de l’experiència a l’hora d’avisar que “si volem sortir de ser molt sòlids, ens estem equivocant”.