Vuit jugadors quadribarrats tenen contracte per 1 any més

17.06.2015 15:10

Barcelona (G.Pérez).- El Sant Andreu continua sense fer oficial cap moviment de cara a la propera temporada. Per tant, només hi ha confirmades les marxes de Miguel Álvarez i dels seu staff tècnic al Sabadell i d'Iván Guzmán, que ha fitxat per L'Hospitalet. De la resta de la plantilla de la campanya 2014-15 no se sap encara el futur, tot i que sí que cal tenir en compte que un total de vuit futbolistes tenen encara un any més de contracte.

És el cas de Xavi Puerto. L'ex de Cornellà i Espanyol B va fitxar per dues temporades i, per tant, encara li resta una segona. Tot i això, en els darrers dies ha trascendit l'interès del L'Hospitalet per fitxar-lo. Fonts del club, però, ha deixat clar que, en qualsevol cas, Puerto haurà de negociar amb el club si vol marxar.

També tenen contracte els dos germans Viale, Lucas i Juanma, a l'igual que Calderón, Bruno, Felipe i Llamas. És la mateixa situació que la d'Adrià Borreda, a qui una greu lesió que va requerir passar per quiròfan va deixar sense fitxa al llarg de la segona volta. Per últim, el davanter Nuha també va venir al Narcís Sala en una cessió per part del Llagostera que, inicialment, havia de ser per dos anys.

Per tant, aquests serien els vuit jugadors que, en principi, haurien de continuar de cara a la propera temporada. La resta de la plantilla, a l'igual que el cos tècnic, però, és tota una incògnita que, segons passen els dies, genera més inquietud entre els aficionats.