Vuit baixes confirmades al Sant Andreu

24.05.2014 14:35

Barcelona (G.Pérez).- El Sant Andreu ha fet oficial les primeres baixes de futbolistes de cara a la propera temporada. En concret, vuit jugadors ja saben que no continuaran a l’equip. A la ja coneguda de Quim Araujo, que va fer oficial a les xarxes socials la notícia el dijous s’hi sumen el porter Éric Alcaraz; els defenses Albarrán, Melo i Didac; els migcampistes Josu i Mouriño i el davanter Matas.

El cos tècnic encapçalat per Martí Cifuentes ha començat a treballar intensament en la confecció de la nova plantilla. I el primer és definir amb quins jugadors de l’actual equip es compta. Per ara, hi ha vuit que ja han causat baixa, una xifra que, adverteix el club en un comunicat, es veurà incrementada els propers dies.

El porter Éric ha estat les dues darreres temporades l’habitual suplent de Morales. Ha jugat poc ja que els diferents tècnics han preferit l’experiència del veterà meta. Aquesta temporada Éric va jugar tot just un partit en lliga (contra l’Alcoià) i va encaixar un gol. En total, amb el Sant Andreu ha jugat dos partits en lliga (1 gol encaixat) i 6 (13 gols encaixats) en partits de Copa Federació.

De la seva banda, Albarrán torna a l’Espanyol, club que el va cedir. A l’igual que Èric, tenir per davant un home més experimentat, en el seu cas Xapi Arnau, li ha barrat el pas a disposar de més minuts. Ha jugat 10 partits en lliga i 2 en copa.

Més participació ha tingut Melo, que ha complert la segona temporada al Narcís Sala. Aquesta campanya ha disputat 26 partits de lliga (1 gol) i 4 a la Copa. En total, amb le Sant Andreu ha participat en 51 partits de lliga (1 gol) i 8 en competició del KO.

Didac deixarà el Sant Andreu després de tres temporades. Aquesta darrera les lesions han estat el seu malson. Tot just li han deixat jugar 13 partits de lliga i dos de copa. En total, el central ha disputat amb el club andreuenc 59 partits de lliga (2 gols) i 11 en torneigs d’eliminatòries.

L’extrem Josu va arribar al Narcís Sala fa dues temporades provinent del Vilafranca. Enguany, ha disputat 21 partits de lliga i 1 de copa. En total, deixarà el Sant Andreu havent participat en 54 partits de lliga (1 gol) i 12 (2 gols) entre Copa i Copa Federació.

Adrián Mouriño va ser un dels pocs fitxatges que es poden atribuir específicament a Patxi Salinas. I durant la primera part de la temporada es va convertir en un jugador determinant que, però, es va anar apagant poc a poc. Els darrers partits de la lliga va ser un dels jugadors, juntament amb Araujo, als que Martí Cifuentes va deixar fora de les convocatòries. Amb aquest precedent, semblava complicat pensar que el gallec continuaria, fet que finalment s’ha confirmat. Mouriño marxa del Narcís Sala després de jugar 28 partits en lliga (2 gols) i 4 en copa.

Per últim, Antonio Matas va arribar al club al mercat d’hviern, provinent del Prat. Ha jugat 17 partits i ha anotat 3 gols. Balanç que, però, sembla no haver convençut el cos tècnic.