Vist-i-plau als nous grups de Segona B

24.07.2014 15:32

Barcelona (J.R.González).- La Federació Espanyola de Futbol ha confirmat definitivament la composició dels grups de Segona B per a la temporada 2014-15 en l’assemblea celebrada a la Ciutat del Futbol de las Rozas, sense canvis respecte l’esborrany que va oferir el propi ens fa uns dies. Per tant, la novetat d’enguany serà que el Sant Andreu li tocarà viatjar un cop a terres aragoneses per enfrontar-se al Saragossa B.

La composició de grups, com ja va sent habitual les últimes temporades, ha portat la divisió de diferents comunitats autònomes. En aquesta ocasió, el 3 s’ha vist implicat en una d’aquesta divisions. Als ja inquilins habituals, que son els equips catalans, els equips valencians i els equips balears, cal afegir el filial aragonès que serveix per tancar les vint places.

El grup 3 queda aquest any queda amb nou clubs catalans (L’Hospitalet, Badalona, Reus, Nàstic, Lleida, Espanyol B, Cornellà, Olot i Sant Andreu), vuit equips de la comunitat valenciana (Alcoià, Eldenc, Olímpic de Xàtiva, Elx Il·licità, Hércules, Huracán, Valencia Mestalla i Vila-real B), dos balears (Atlètic Balears i Malllorca B) i, per últim, el Saragossa B.

El Sant Andreu, així, es trobarà aquest any amb fins a cinc filials i seguirà formant grup amb autèntics ‘cocos’ com l’Hércules, el Nàstic o clàssics de les promocions els últims anys com L’Hospitalet i Lleida. Ara només falta conèixer el calendari. S’esperava en un principi que sortís avui però la Federació ha decidit retardar-ho fins la setmana vinent.

Per últim, a l’assemblea s’ha posat en relleu que la composició podria variar a l’espera de la resolució dels casos del primer equip del Saragossa i del Múrcia. En els dos casos, hi ha risc de descens administratiu que podria afectar directament la composició de la Segona B.