Visita al rival més complicat de la lliga

31.01.2014 16:37

Barcelona (P.Mitjans).- L’equip masculí del Club Natació Sant Andreu juga aquest dissabte un dels partits més difícils de la competició i, probablement, de l’any. Els homes de Xavier Julià visiten la piscina del líder de la Divisió d’Honor, l’Atlètic Barceloneta, que fins el moment es manté invicte a la lliga i amb un gran avantatge sobre la resta de rivals.

Després de derrotar la setmana passada el cuer de la classificació amb certa comoditat, el combinat masculí vol continuar puntuant per mantenir-se en la zona mitja-alta de la taula i lluitar així per les posicions del play-off. A hores d’ara, el Sant Andreu és setè amb 19 punts i a només dos del quart classificat, el CE Mediterrani, que és l’equip que tanca els llocs que donen opció al títol.

De la seva banda, l’Atlètic Barceloneta és el rival a batre del campionat. Els homes de Jesús Martín han sumat dotze victòries de dotze possibles amb una mitjana de més de quinze gols per partit. El conjunt del barri de la Barceloneta només ha perdut un enfrontament aquesta temporada, però ha estat en competició europea. L’Olympiacos Piraeu va superar els barcelonins en el darrer duel de la Champions League  per 9 gols a 8.

Tot i els bons registres del Barceloneta, el Sant Andreu ja sap el que és guanyar als reis del waterpolo masculí. La temporada passada i contra tot pronòstic, l’equip andreuenc va superar en la darrera jornada de lliga als mariners per 9 a 7. Per revalidar la fita, els nois de Xavier Julià hauran de mostrar la seva millor versió i vigilar de molt a prop a Albert Español, màxim anotador de la Divisió d’Honor masculina amb 41 gols.

El partit es disputarà aquest dissabte a les 12:00 del migdia a la piscina Sant Sebastià.