Visita a la piscina del cuer

22.03.2014 17:54

Barcelona (P.Mitjans).- L’equip masculí del Club Natació Sant Andreu disputa aquest diumenge el partit corresponent a la divuitena jornada de la Divisió d’Honor. El rival dels andreuencs, l’Helios, arriba a l’encontre com a cuer de la competició però en plena lluita per sortir de la posició de descens directe.

Després de superar amb més dificultats de les previstes el Waterpolo Navarra, els de Xavier Julià intentaran allargar la bona situació que està vivint l’equip des de la disputa de la Copa del Rei per acabar bé la fase regular. A hores d’ara, el conjunt de Sant Andreu es manté setè a només tres punts del cinquè classificat, el Real Canoe.

Les opcions de play-off ja fa algunes jornades que es van esvair i només un miracle situaria a l’equip a la quarta plaça. Per fer-lo realitat, els de Sant Andreu haurien de retallar 10 punts al C.E Mediterrani, tenint en comte que només en queden 15 per jugar. Així, l’objectiu fins a final de temporada és el de continuar creixent per assolir la millor posició a la taula classificatòria.

Per la seva banda, l’Helios arriba més necessitat de punts. El combinat saragossà només ha sumat una victòria en tota la temporada contra el seu rival directe, el Concepción Ciudad Lineal. Els de Javier Aznar són conscients que la salvació passa per aconseguir una nova victòria com a locals i assolir la onzena plaça, la que permet disputar la play-off de descens per mantenir-se a la Divisió d’Honor.

El repte és complicat ja que els registres golejadors dels aragonesos són els pitjors de la categoria; 114 gols a favor i 247 en contra. Tot i així, disposen a les seves files el nedador neozelandès Matthew Small, el setè màxim anotador de la Divisió d’Honor amb 39 dianes. D’aquesta manera, els nois de Xavier Julià hauran de plantejar un partit amb una dosi important de concentració per evitar que la relaxació els jugui una mala passada i per tornar cap a Barcelona amb els tres punts.

El partit es disputarà diumenge a les 17:00h de la tarda a les instal·lacions del C.N Helios.