Victòria enfront el cuer per mantenir viu el somni

27.04.2015 15:23

Barcelona (Redacció).- El Sant Andreu ha aconseguit una treballada victòria contra el cuer del grup 5 del Campionat Territorial de Barcelona, el Club Esportiu La Marina (43-61). Malgrat les nombroses baixes de l'equip, que només ha pogut comptar amb vuit jugadors, s'ha sumat un triomf clau per continuar aspirant a somiar amb l'ascens de categoria. L'equip es troba tercer a la taula, amb un partit menys que el segon classificat.

Les absències s'han des d'un bon principi. Els quadribarrats sabien que havien de gestionar esforços i no carregar-se de faltes. Un començament fluix, maquillat per dos triples seguits de Jesús Vega, ha permès que la situació no es compliqués i s'ha arribat al final del primer quart amb un 14-12 favorable als locals.

Al segon període, s'ha millorat, però seguint molt lluny del joc habitual mostrat a les últimes jornades. Tot i això, s'ha anat al descans amb un lleuger avantatge al marcador (28-30).
Potser un dels moments claus no ha estat vist per l'afició desplaçada: xerrada en el vestidor a la mitja part i la conjura de què no servia de res la feina feta fins ara si es perdia aquest partit. Els jugadors han sortit endollats i la Marina ho ha patit només anotant dos punts en tot el quart (30-39).
Ja a l'últim quart, tres noms han estat clau: Víctor Domínguez, Carlos Palacios i SergiPuche. Jugadors amb menys minuts que amb el seu compromís, han demostrat que estan allà per quan se'ls necessita. Sense ells, no s'entén aquesta victòria final per 43-61.

Després d'aquesta jornada, l'Stucom és ja matemàticament campió del grup. En canvi, al L'Hospitalet li queda un partit que, a priori, sembla favorable perquè s'enfrontaran a un dels cuers, el La Salle Gràcia. Tot i això, el Sant Andreu ha aconseguit dependre de si mateix. Si guanya els tres partits que resten, aconseguirà la segona plaça del grup, que dóna dret a lluitar per l'ascens. El primer pas s'haurà de donar la setmana vinent al pavelló de la Trinitat Vella, on es rebrà el Ramon Llull (Diumenge, 19.00 h.).