Víctor Alonso, ‘fixatge’ d’hivern

10.01.2014 16:36

Barcelona (G.Pérez).-  El Sant Andreu ha donat una segona alta federativa en aquest mercat d’hivern. El cos tècnic ha decidit fer fitxa a Víctor Alonso, que ja s’ha recuperat de la greu lesió que es va fer a finals de la passada temporada i que l’ha deixat més de mig any fora de combat. L’ex juvenil, per tant, s’incorpora a la plantilla de Patxi Salinas.

Després de les baixes de Boris, Adri Ruiz i Aitor, el club disposava de varies fitxes lliures. Una, estava clar, l’havia d’ocupar Albert Mozo. Les altres dues estaven pendents de nous moviments però ja hi ha una que s’ha cobert, amb el mitjapunta Víctor. El jugador va obtenir l’alta mèdica al novembre i, des de llavors, s’ha entrenat amb total normalitat amb la resta de membres de la plantilla quadribarrada. Ara, li ha arribat l’hora de tornar a jugar.

Víctor Alonso és una de les perles de la cantera andreuenca. La passada temporada, de fet, encara en edat juvenil, ja va debutar amb el primer equip. Va jugar en lliga (sis partits) i en Copa Federació (4 partits i 1 gol). La greu lesió que va patir al genoll, però, va truncar la seva progressió. Un cop superada, però, li arriba l’oportunitat de demostrar el seu potencial.

Foto: Judit Andreu (www.uesantandreu.cat)