Victòria plàcida a la piscina del cuer

24.03.2014 17:09

Barcelona (G.Adalid).-El CN Sant Andreu va superar còmodament al CN Helios (14-4), d’aquesta manera el conjunt de Xavi Julià va sumar la segona victòria consecutiva en la Divisió Honor. Els aragonesos van mantenir el pols als andreuencs durant el primer quart, gràcies a les dues dianes de l'internacional neozelandès Matthew Small però això només va ser un miratge i els visitants van saber gestionar el partit.

Els primers compassos de l’enfrontament el conjunt de Javier Aznar va sortir molt concentrat conscient que les seves opcions de sumar algun punt consistia a fer una bona primera part i va posar contra les cordes als barcelonins durant bona part del primer període. Però el Sant Andreu va ser capaç de finalitzar el primer període amb un avantatge mínima a l’electrònic.

En el segon període la bona actuació que va protagonitzar els locals a l’inici del partit va quedar en segon pla perquè els visitants  van estar sòlid en defensa i per segon quart consecutiu els visitants aconseguien fer tres gols.

En el segon temps l’Helios estava minvat de forces i això en un primer moment ho va notar en l’aspecte ofensiu quedant-se sense marcar en el tercer període. En l’últim quart els defensors saragossans i el mateix porter va tenir malsons amb els davanters andreuencs que van anotar fins a 6 dianes i d’aquesta manera sentenciant l’enfrontament que els waterpolistes de Xavier Julià van guanyar per 10 gols de diferència.

El pròxim compromís de l’absolut masculí del Club Natació Sant Andreu serà el pròxim dissabte 29 de març a les 16:30 a la piscina Pere Serrat per disputar el partit corresponent a la dinovena jornada de la Divisió d’Honor que l’enfrontarà contra el Real Canoe.

CN Helios(4): Victor Gil, Adrian Les Pueyo , Francisco Gil, Matthew Small (2), Javier Pelegrin , Álvaro Garcia, Alcher Gamon, Jose Lopez, Jaime Peiro (1), Joshua Jack (1) i Fernando Navarrete.

CN Sant Andreu: (14): Ramon Santís, Adrià Sanz, Jackson Rusell, Javier Gorria (3), Daniel Hernández (2), Sergi Trilles (3), Joel Esteller (4),  Erik Brugë (1), Ricardo Gracia, Arnau Escarré i Tomas Bruder (1).

Parcials: ( 2-3 / 1-3 / 0-2 / 1-6 ) Total: 4-14