Victòria a Montcada per seguir mirant a dalt

09.03.2015 16:08

Barcelona (Redacció).- El Sant Andreu segueix en ratxa. El conjunt quadribarrat ha certificat el seu dolç estat de forma en superar el Montcada i Reixac a domicili per 55-70. El resultat li permet mantenir opcions de lluitar per les posicions de privilegi de la taula del grup 5 de campionat territorial de Barcelona.

La cosa no ha començat bé pels andreuencs ja que els vallesans s'han escapat inicialment en el marcador gràcies a dues cistelles seguides. Ha estat, però, un miratge., L'equip quadribarrat han reaccionat a temps, ha començat a jugar com a conjunt i no ha deixat escapar-se el quadre local que, malgrat això, al final del primer quart mantenia un petit avantatge (14-18).

Al segon quart la UESA bàsquet ja estava totalment ficada al partit, igual que un bon Montcada i Reixac que mai ha deixat d'estar-ho. Defenses agressives i joc intens han marcat el període, tan igualat com ha finalitzat el marcador (34-34).
A la represa el Sant Andreu ha demostrat el perquè de la bona dinàmica. Contraatacs amb sentit i tres triples consecutius de Gerard Tejedorhan fet que els quadribarrats es posessin per primer cop per davant a l'electrònic. I ja no l'han deixat escapar (45-50).

A l'últim quart l'objectiu ja no era només guanyar, sinó aconseguir l'average amb els de Montcada (s'havien imposat per 44-57 a l'anada), cosa certament més fàcil de dir que de fer, però així ha estat. Una cistella en el darrer moment de Toni Gallemí ha fet embogir la parcel·la andreuenca, que veia com el resultat final era de 55-70. Un rival que mai ha abaixat els braços i molt competitiu han donat més mèrit, si cap, al resultat.

La pròxima setmana toca que el pavelló Trinitat Vella sigui un fortí. Es rebrà el Sarrià (diumenge, 19.00 h.). Duel clau per seguir lluitant per ocupar un lloc noble en una taula molt igualada.