Vall, or i passaport a Kazan

28.03.2015 22:02

Barcelona (G.Pérez).- Jéssica Vall continua donant alegries al Club Natació Sant Andreu. En la primera jornada del campionat absolut d’Espanya que es disputa aquests dies a Málaga, s’ha penjat l’or en la prova dels 100 metres braça. El cronòmetre aconseguit, 1’07’’62, li permet, a més, aconseguir la mínima necessària per anar al Mundial de Kazan.

La nedadora andreuenca ha dominat de forma clara en la modalitat i ha baixat en més de 40 centèsimes el temps necessari per aconseguir el passaport mundialista. La prova també ha tingut un bon paper per part de la també andreuenca Sandra García, que ha arribat a la final i ha quedat quarta.

En la prova dels 50 metres lliures, també ha evidenciat un bon nivell Marta González. La nedadora del Sant Andreu ha quedat cinquena amb un cronòmetre de 26’’10, a tot justs quinze centèsimes del bronze que s’ha penjat l’esportista del Badajoz, Fátima Gallardo.

África Zamorano també ha fet un bon paper. Ha estat quarta en la prova dels 200 metres esquena. La nedadora ha aturat el cronòmetre en 2’11’’74, un segon llarg més que Duane da Rocha, que s’ha emportat el bronze.

De la seva banda, Juan José García ha estat quart als 100 metres braça. El nedador andreuenc s’ha quedat a només dos centèsimes de la tercera posició en la final de la modalitat.