Vall, fora de la final dels 200 braça

07.12.2014 23:28

Barcelona (G.Pérez).- La nedadora del Club Natació Sant Andreu ha conclòs la seva participació als campionats del món de piscina curta de Doha (Quatar) sense poder accedir a la final de la darrera prova en la que participava, els 200 metres braça. S’ha quedat a gairebé dos segons de la marca que li hagués permès competir per les medalles.

Vall ha completat els 200 metres en 2’21’’66, un temps massa elevat pel que era necessari per poder arribar a la final. En concret, la vuitena nedadora que hi ha entrat, la russa Mariia Astashhkina ha aturat el rellotge en 2’19’’71. Per tant, i a l’igual que li va passar als 50 i als 100 metres –a aquesta darrera cursa malgrat batre la seva millor marca personal-, l’andreuenca no ha pogut superar la ronda.

Ja a la tarda, s’ha disputat la final de la prova. La japonesa Kanako Watanabe s’ha penjat l’or, amb una marca de 2’16’’92, seguida de la seva compatriota, Rie Kaneto. El bronze ha estat per a la danesa Rikke Moller Pedersen.

Vall torna a Sant Andreu amb l’orgull d’haver pogut competir amb les millors i, sobretot, l’experiència assolida, clau en properes cites. A banda, també s’ha de valorar la marca personal superada en els 100 braça. Els campionats han tingut com a gran protagonista una altra nedadora catalana, Mireia Belmonte, que s’ha penjat fins a quatre ors.