Vall, a 15 centèsimes del podi

20.08.2014 20:15

Barcelona (G.Pérez).- A quinze centèsimes s’ha quedat Jéssica Vall de penjar-se medalla en la prova dels 100 metres braça dels Europeus de natació que s’estan celebrant a Berlin. La nedadora del Sant Andreu ha quedat quarta en una final molt igualada i que s’ha decidit als metres finals.

Ja a les semifinals, Vall havia obtingut la quarta millor marca, molt a prop de la italiana Arianna Castiglioni. L’andreuenca ha aconseguit reduir encara més el seu cronòmetre. Concretament, una centèsima, fins a l’1’07’’51. No prou, però, per superar la italiana que amb una marca de 1’07’’36 s’ha penjat el bronze.

La prova l’ha guanyat la gran favorita, la danesa Rikke Moeller Pedersen (1’06’23). En segona posició ha quedat la sueca Jennie Johansson (1.07’’04).

Vall encara tindrà opció a pujar el podi en dues proves més. Aquest dijous comença la seva participació als 200 metres braça i, dissabte, en els 50 metres del mateix estil.

Un altre nedador del Sant Andreu que ha saltat a la piscina aquest dimecres ha estat Juanmi Rando. En la prova dels 50 metres esquena, però, ha quedat fora de la final ja que ha acabat l’últim de la seva sèrie de semifinals, amb una marca de 25’’40. Es tracta d’un cronòmetre pitjor del que havia aconseguit al matí, en les preliminars (25’33).

Per últim, el també andreuenc Melquiades Álvarez ha participat el la prova dels 200 braça. Amb una marca de 2'14''10, ha quedat el sisè de la seva preliminar i, per tant, no ha pogut avançar cap a semifinals.