Vaga suspesa a l’elit; dubtes sobre Segona B

14.05.2015 12:38

Barcelona (G.Pérez).- L’Audiència Nacional ha suspès de forma cautelar la vaga convocada per la Federació i l’AFE a partir del proper cap de setmana. Per tant, el diumenge hi haurà jornada a Primera i Segona A. El dubte ara és si l’aturada es mantindrà o no convocada per les categories inferiors ja que el recurs presentat per l’LFP es dirigia a les dues competicions que en depenen directament. En les properes hores s’ha de saber si el Sant Andreu, i la resta d’equips de Segona B, disputen o no els seus respectius compromisos.

El Sant Andreu ha de jugar al camp de l’Elx Il·licità. En principi, el duel s’havia avançat al dissabte a petició del club alacantí ja que, com els dos conjunts –ja descendits- no es juguen res, no havien de complir l’horari unificat ja habitual de les darreres jornades. Fonts del club admeten que estaven atents a la situació generada per la convocatòria de vaga però advertien a la vegada que, a l’entitat, no havia arribat cap comunicat oficial de l’ens federatiu, més enllà del comunicat de premsa penjat en el seu dia a la pàgina web oficial de l’RFEF.

El club tenia tot el dispositiu preparat per al desplaçament a l’espera de la confirmació o no de la vaga. Així, si es juga, aniran i tornaran el mateix dia en autocar. Serà, cal recordar, el darrer partit a Segona B després que fa dues jornades es confirmés el descens a Tercera.

Després de la decisió de l’Audiència Nacional, ara falta saber quina mesura decidirà l’RFEF amb les competicions que organitza directament. En les properes hores hi ha previstes noves reunions a la seu del Consell Superior d’Esports on es podria aclarir la situació.