Una victòria que val la tercera plaça

20.01.2014 13:00

Barcelona (G.Adalid).- El Club Natació Sant Andreu  va sumar la primera victòria de l’any davant de la seva afició a la piscina Pere Serrat enfront al conjunt sevillà Club Waterpolo Dos Hermanas  per un contundent 13-8. Un bon inici i un magnífic final van donar la victòria al conjunt entrenat per Jorge Timblau, un triomf que li val la tercera plaça provisional.

El Dos Hermanas va sorprendre a les andreuenques marcant el primer gol  en els primers instants  de l’ enfrontament,però el Sant Andreu va reaccionar  de forma  contundent a la porteria visitant  enviant  la pilota quatre cops al fons de la xarxa. Però les sevillanes una vegada  més van fer un acte presencia marcant el segon gol a les acaballes del primer quart.

En contrast del primer període  amb un domini aclaparador del Sant Andreu,  el segon i tercer quart  van ser  mes igualats amb un plantejament conservador que va fer lluir mes les defenses que els atacs.

Però en l’últim període les waterpolistes de Jorge Timblau va prémer l’accelerador plantejant un atac mes dinàmic i letal i, d’aquesta manera, va  acabar de matar el partit signant el període mes golejador del partit amb un total de sis dianes .

CN Sant Andreu (13): Elisabet Gazulla, Laura Roca, Sarah Orozco (2), Maria Angeles Diaz (1), Alba Espinar (1), Gemma Casasayas (1), Clara Castella (2) (set inicial). També van jugar: Aida Álvaro, Marta Recio (3), Ariandna Espasa (1) i Desiree  Fajardo (2).

CW Dos Hermanas (8): Clara de la Torre , Dana Ochsner (1), Xenia Sanchez (3),  Maria Dolores Salguero, Laura Diaz, Taylor Dodson (4) , Rebeca Garcia (set inicial). També van jugar:  Sara Carmona i Clara Garrido.

Parcials: 4-2 / 1-1 /  2-2 / 6-3. Total: 13-8.