Una exhibició que val una final

10.05.2015 20:35

Mataró (G.Adalid).- El femení del Club Natació Sant Andreu ha tombat el Mataró-La Sirena (3-11) en el tercer partit de les semifinals del play off i s'ha plantat a la final del play off per la lluita del títol. Les andreuenques han fet un autèntic recital de waterpolo tant en atac com en defensa i l’afició visitant ha aconseguit portar fins a la capital del Maresme el caliu de la Pere Serrat dels partits decisius.

En els primers compassos de l’enfrontament els dos conjunts han mostrat un respecte mutu i les ocasions que s’han produït no han estat massa ambicioses ni arriscades. Però en el 5’ Helena Lloret ha inaugurat l’electrònic per l’esquadra visitant finalitzant una transició rapida.

A partir d’aquesta diana andreuenca les d’Aznar han agafat més confiança i han augmentat notablement l’eficàcia de cara porteria. A la següent jugada ofensiva del Sant Andreu Silvia Morell ha anotat el segon amb una vaselina que ha entrat per l’escaire. Un minut després Noelia Mora s’ha apuntat a la festa golejadora i ha fet el tercer superant Amy Carlson amb un llançament exterior

A les acaballes del període inicial un contraatac andreuenc ha donat la quarta diana. Eli Gazulla ha efectuat una passada llarga a Carla Castellà, la waterpolista tot i tenir espai suficient per llançar ha preferit assistir Marta Recio i la sabadellenca ha finalitzat a la perfecció (0-4).

Els primers compassos del segon quart han seguit sent un monòleg del Sant Andreu i Katelyn Rigler ha fet el cinquè en el 2’. Tres minuts més ha trigat en arribar la primera reacció per part del Mataró amb una diana als dos metres d’Alyssa Turza i un altre de Laura López de penal.

Les mataronines han mostrat una millor cara però, just quan ha semblat que han entrat al partit, Eli Gazulla ha aturat un llançament de la boia rival. I, en la següent acció, Marta Recio ha fet un cop moral anotant en els últims instants de la primera meitat (2-6).

A la represa les andreuenques han mantingut l’encert de cara porteria i han superat Amy Carlson en dues ocasions: primer Lloret amb un llançament exterior i després Castellà de vaselina. Dues dianes que han arribat abans d’una tímida rèplica mataronina de Laura López. Un miratge, novament. En la següent jugada Silvia Morell ha fet el novè per les visitants (3-9).

En el quart període l’esquadra d’Aznar ha tornat aconseguir anul·lar el poder ofensiu de les noies entrenades per Florín Bonca amb una defensa impecable i una Eli Gazulla pletòrica. En el 4' Marta Recio i Helena Lloret han anotat dos gols més deixant un resultat d’escàndol al marcador (3-11).

L’exhibició de waterpolo andreuenc ha estat tan gran que l’afició visitant desplaçada a la capital del maresme s’ha fet sentir molt més que la parròquia local. Ha estat una autèntica festa i no és per menys perquè el Sant Andreu tornarà a disputar una final del play off de la Divisió d’Honor Femenina cinc temporades després. El rival, com tothom esperava, el fins fa poques setmanes imbatible Sabadell.