Una Diada amb amistós

09.09.2014 15:55

Barcelona (G.Pérez).- El Sant Andreu celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb ofrena... i partit. Els quadribarrats disputaran l’amistós que servirà de presentació oficial davant la seva afició al Júpiter. El duel es disputarà al municipal de la Verneda a les dotze del migdia.

Serà un matí atapeït d’actes per al club quadribarrat. I és que, a primera hora, una representació de l’entitat participarà en la tradicional ofrena floral davant el monument a Rafael Casanova. D’aquesta forma, el Sant Andreu se sumarà a la commemoració de la Diada Nacional, enguany encara més especial que mai tant per l’aspecte reivindicatiu –amb les mobilitzacions convocades en favor de la celebració de la consulta prevista pel 9 de novembre- com per la pròpia efemèride ja que es compleix el tricentenari de la caiguda de la ciutat de Barcelona davant les tropes de Felip V.

Posteriorment, la plantilla es desplaçarà al camp de la Verneda, on participarà en la presentació de l’equip grisgrana davant el seu públic. Així, a dos quarts de dotze hi haurà l’acte en sí i, posteriorment, es disputarà l’amistós entre tots dos conjunts (12.00 h.). De fet, no serà el primer partit que el Júpiter jugui al seu estadi ja que el passat diumenge, en el seu debut al grup 1 de Primera Catalana, van superar la Gramenet per 2-0.

El partit, a banda d’estrènyer relacions entre dues entitats històriques, també serà d’utilitat per a l’entrenador andreuenc, Pere Belmonte ‘Piti’. D’una banda, podrà preparar amb un duel real el compromís del diumenge enfront el Badalona. De l’altra, tindrà l’opció de donar minuts de joc a futbolistes que, fins ara, no han tingut gaire (o en alguns casos gens) presència en lliga com és el cas de Manu, Felipe, Hugo Leal. Borreda o Víctor. També permetrà donar-li més estona de joc al darrer fitxatge, Bruno Vinicius.