Un punt que no amaga que cal millorar

27.10.2014 23:07

Barcelona (L.Espallargas). - La mateixa història  de les últimes setmanes s'ha repetit una vegada més. El juvenil A del Sant Andreu ha aconseguit un valuós empat (1-1) contra la Damm al Narcís Sala. Oriol Fernández ha empatat el partit des del punt de penal en els darrers minuts de joc i, d'aquesta manera, ha maquillat el mal joc de l'equip a la primera part.

Una jornada més, el Sant Andreu ha realitzat una primera part horrorosa. Al minut 9 de joc, només començar el partit, la Damm ja s'ha avançat en el marcador per mitjà d'Ignasi Armengol. Davant el desavantatge, els jugadors de Rubén García no han sabut reaccionar i ha continuat en la mateixa línia. Aquesta actitud dels quadribarrats ha desesperat per moments al seu entrenador.

El joc dha transmès una sensació de por a l'afició andreuenca. En cap moment del primers 45 minuts s'ha pogut reconèixer l'equip. La possessió era escassa i les arribades a porteria rival s'han produït amb comptagotes.

Amb l'avantatge per la mínima de 0 a 1 s'ha arribat al descans. Resultat, però, molt enganyós. L'electrònic no plasmava el que s'havia vist en el terreny de joc, ja que la Damm hauria pogut ampliar les diferències fins a tres vegades.

Com ja és habitual en els partits del juvenil, Rubén García s'ha vist obligat a introduir diversos canvis per buscar solucions al joc de l'equip. Tres homes de refresc han entrat en el terreny de joc per tal de variar l'ofensiva andreuenca.

En el segon temps, l'equip ha tingut una actitud totalment diferent a la de la primera i això s'ha vist en el joc. La diferència de la possessió ja no ha sigut tan abismal, fet que ha permès al Sant Andreu crear ocasions de perill.

El gol de l'empat, però, s'ha fet esperar molt i això ha inquietat en diverses ocasions a l'afició andreuenca. Les coses s'han complicat encara més quan l'equip s'ha quedat amb un home menys. Sergio Velarde ha vist dues targetes grogues en només dos minuts per dues acciones seguides.

Al minut 82, un xut de Jordi Méndez s'ha estavellat en la defensa de la Damm. L'àrbitre, però, ha assenyalat llançament des del punt de penal, perquè el defensor havia bloquejat la pilota amb la mà. Oriol Fernández s'ha encarregat de transformar la pena màxima i establir d'aquesta manera la igualada en el marcador.

Els quadribarrats han tingut oportunitats per avançar-se en el marcador. La situació se'ls ha posat encara més de cara quan la Damm també s'ha quedat amb 10 jugadors. Lluís Bargalló ha vist, de la mateixa manera que Sergio Velarde, dues grogues en dos minuts per una falta i per una petita picabaralla que ha acabat sense mals majors. Els de Rubén García ho han continuat intentant, però no han pogut   fer-se amb la victòria.

Així doncs, repartiment de punts entre dos conjunts molt forts de la part alta de classificació. El Sant Andreu, que ha tornat a pagar molt car el mal joc de la primera part, ha pogut salvar un punt que el manté en llocs d'ascens a la Divisó d'Honor.

Fitxa tècnica

Camp: Narcís Sala. 200 espectadors.

Sant Andreu: Pau Otero, Jordi Méndez, Cristian Pazo, Pol Huerta, Nicolás Costa, Guillem López, Brian Ragageles (Albert Parraga, 46’), Joel Armengol (Sergio Velarde, 46’), Xavier Pérez (Pol Fàbrega, 63’), Ferran Roca (Oriol Fernández, 46’) i Kevin Alarcón.

Damn: Óscar López, Adrià Álvarez, Ferran Roca, Albert Luque, Adrián Guerrero, David Álvarez, Ignasi Armengou (Julio Alonso, 78’), Joel Sánchez (Muhammad Sebbeh, 63’), Carlos Cano (Lluís Bargalló, 63’), Jorge Carreón i Mohamed Ezzarfani (Víctor Aliaga, 78’).

Àrbitre:  Blasco Pastor. T.G.: Sergio Velarde (2, 76’) / Albert Luque i Lluís Bargalló (2, 86’).

Gols: 0-1, Ignasi Armengou (9’). 1-1, Oriol Fernández (82’).