Un punt per agafar confiança

06.12.2014 18:29

Barcelona (C.B).- El femení del Sant Andreu ha sumat un valuós punt en el seu primer partit després de la destitució de Xavi Peris i Sergi Ribera al capdavant. Entrenades provisionalment per dos homes del club, Robert Merchan i Sergio Martínez, a l'espera de trobar un substitut definitiu, les jugadores andreuenques han sabut sobreposar-se a un gol tot just començar però han vist com, quan semblava que sumarien la victòria, l'AEM ha empatat en el darrer sospir (2-2)

Les coses no han començat gaire bé pels interessos quadribarrats ja que l’AEM s’ha avançat en la primera jugada del partit gràcies a una vaselina de Gina. Amb la sorpresa del gol, el Sant Andreu ha començat de nou un altre duel jugant la pilota des del darrere i fent-se amb el control del joc. Poc a poc, les locals s’anaven apropant amb més perill a la porteria defensada per Judith Rossell. Primer ho ha provat Marlene des de l’extrem dret però sense complicacions per la portera i pocs minuts després ha estat Laia Castilla qui ho intentava.

Passat l’equador de la primera part, una falta comesa a Carla Borràs era executada per Júlia i després d’un rebot d’una jugadora visitant, la pilota entrava a la xarxa establint la igualtat al marcador. Amb l’empat, el partit tornava a estar obert i era el Sant Andreu qui creava les ocasions per avançar-se en l’electrònic. Molt ben situades tant ofensivament com en defensa, les noies de Sergio tenien el duel dominat.

En una jugada aïllada, les defenses visitants no aconseguien rebutjar la pilota i Marlene ho aprofitava per encarar a porteria i establir el 2 a 1 el marcador a pocs minuts de la mitja part.

A la represa, a diferència del primer temps, el Sant Andreu ha sortit poc intens i sense generar perill. Era l’AEM qui aconseguia dominar la possessió i apropar-se a la porteria defensada per Natàlia. Mitjançant jugades a pilota parada i desplaçaments en llarg, les lleidatanes posaven en compromís la defensa local, molt ben posicionada.

Les quadribarrades per la seva part també han tingut la seva oportunitat per sentenciar l’enfrontament quan Marta Zaragoza no ha culminat amb efectivitat el seu xut a porteria.

A falta d’un quart d’hora pel final, al Sant Andreu se li ha posat coll avall el partit quan Jessi ha estat expulsada amb vermella directa després d’una discussió amb una rival. Amb una jugadora menys, les locals han ajuntat les línies per evitar les internades visitants, però ja en temps afegit una centrada enverinada ha estat rematada per Sara establint l’empat al marcador.

Tot i l’empat, el Sant Andreu ha demostrat que amb confiança i intensitat és possible treure els duels endavant. Amb aquest punt, les quadribarrades segueixen a la zona de descens a només un punt de la salvació. La propera jornada juguen contra el Sant Gabriel, rival directe.

UESant Andreu: Natàlia López, Clara Bujella, Júlia Jarque, Gemma Casteló, Eybis Medina, Mariona Masferrer, Carla Sagré (Michelle, 71’), Marta Zaragoza, Marlene Villanueva (Carla Torras, 46’), Laia Castilla (Jessica, 65’) i Carla Borràs (Núria Vila, 46’).

AEM): Judith Rossell, Carla, Fanny Ruiz, Sònia, Cristina Zamora (Maria, 58’), Gina Calderón (Sara, 65'), Janira, Vanessa, Lidia (Garci, 55') i Aina.

Àrbitre: César Otal González. T,G.: Carla Sagré / Fanny. T.V.: Jessica León / -.

Gols: 0–1, Gina Calderón (1’). 1–1, Cristina Zamora, pp. (20’). 2–1, Marlene Villanueva (29’). 2–2, Sara (90’)