Un pas cap a la tranquil•litat...i més enllà?

21.01.2014 21:36

Barcelona (G.Pérez).- Guanyar o guanyar. Si fem cas a les declaracions del propi Patxi Salinas, així afronta el Sant Andreu el partit aplaçat contra l’Ontinyent que es juga aquest dimecres. Els quadribarrats buscaran sumar la segona victòria consecutiva davant un rival enfonsat a la zona de descens però que ha remodelat la seva plantilla aprofitant l’obertura del mercat d’hivern.

En el seu dia, el duel es va aplaçar, cal recordar, per la disputa de l’eliminatòria de Copa del Rei enfront l’Atlético de Madrid. Ha quedat pendent fins ara i arriba com una bona oportunitat per sumar tres punts que permetrien aconseguir a l’equip una gran tranquil·litat. El primer resultat comptable seria deixar la zona perillosa a vuit punts, tot un què quan fa una setmana es veia l’abisme molt i molt a prop. El triomf amb el Badalona pot ser un punt d’inflexió i, perquè així sigui, l’equip vol mantenir el bon joc i, sobretot, el bon resultat davant l’Ontinyent.

El propi Patxi Salinas li dóna una gran importància al partit. I és que entén que sense els nervis de la proximitat de la zona perillosa l’equip pot donar el millor de sí mateix i aprofitar la joventut i un estat de forma òptim per millorar prestacions a la segona volta.

La gran novetat en la convocatòria és, justament, un ex del conjunt valencià. Ton Alcover torna a la llista després de complir un partit per acumulació d’amonestacions. També estava disponible Mozo però Salinas ha optat per deixar-lo fora. Continuen lesionats Didac, Azparren, Jilmar i Guzmán. En canvi, qui ha superat els problemes físics que va patir dissabte ha estat Xavi Jiménez.

De la seva banda, l’Ontinyent arriba al Narcís Sala sense que, per ara, hagi servit de gaire la intensa remodelació que ha patit al mercat d’hivern, amb sis baixes i sis altes. Qui segur no podrà jugar és Fran, que va ser expulsat diumenge en el duel enfront el Valencia Mestalla. Els valencians, amb Nino Lema a la banqueta des de fa unes setmanes, segueixen al fons de la taula i qualsevol cosa que no sigui sumar de tres en tres s’ha de considerar un mal resultat. Per tant, vindran amb urgències, fet que, va advertir Patxi Salinas, els fa perillosos. “Si sortim agilipollats, ens guanyaran”, va avisar als seus jugadors.

Les dades del rival:

Ontinyent 2013-14.DOC (82432)

ONTINYENT 2013-14.pdf (4399122)