Un partit de sanció a Jefferson

17.09.2014 22:46

Barcelona (G.Pérez).- El comitè de competició de la Federació Espanyola de Futbol ha confirmat aquest dimecres la sanció al defensa del Sant Andreu Jefferson Arroz després de l’expulsió al final del partit enfront el Badalona. Per tant, el lateral esquerre no podrà jugar el proper diumenge el duel enfront l’Atlétic Balears al Narcís Sala.

El jutge únic de competició ha seguit les indicacions de l’acta arbitral, on no es parlava d’agressió, fet que podia haver comportat un càstig més sever. Al final, al jugador quadribarrat només se l’ha imposat el partit de suspensió habitual en les expulsions. Tot i això, no deixa de ser un important contratemps per a l’entrenador andreuenc, Pere Belmonte ‘Piti’.

I és que l’altre jugador de la plantilla que és un lateral esquerre nat, el canterà Jilmar, tampoc podrà participar en el duel del diumenge. El futbolista segueix recuperant-se de la lesió però no arriba, ni de lluny, al partit contra els mallorquins. A partir d’aquí, el trencaclosques per a ‘Piti’ és important.

Una opció plausible seria el polivalent Carroza, però també hi ha un problema. El jugador també porta varies setmanes de baixa. Ha millorat dels seus problemes físics però no és encara segur que pugui tenir l’alta el diumenge i, malgrat que l’aconsegueixi, també caldria veure quin seria el seu estat de forma.

Un detall serveix de pista a la solució que podria estar pensant el cos tècnic. El passat dijous, en l’amistós a la Verneda enfront el Júpiter, qui va ocupar el lateral esquerre va ser Adrià Borreda. L’ex del Gavà, però, també surt d’una lesió. Una darrera alternativa seria canviar de banda o bé a Llamas o bé a Fran Leal.

La bona notícia per a ‘Piti’ es troba a la davantera. El tècnic podrà tornar a comptar amb Nuha després de complir el partit de suspensió que se li va imposar després de la seva expulsió en el duel contra L’Hospitalet.