Un os per confirmar la reacció

10.01.2015 15:40

Barcelona (G.Pérez).- El Sant Andreu posarà a prova la recuperació apuntava la setmana passada contra l’Il·licità davant tot un Nàstic, líder del grup i un dels gallets del grup. Els grana es presenten com un os dur de rossegar però els quadribarrats es volen aferrar a diverses dades per ser optimistes. D’una banda, l’història recent; de l’altra, la possibilitat de tornar a comptar amb efectius importants.

El partit servirà per donar inici a la segona volta i els andreuencs volen tornar a donar una alegria a una afició que, tot s’ha de dir, no n’ha vist gaires aquesta temporada al Narcís Sala. El triomf enfront els alacantins i, sobretot, la seva contundència, han de servir de punt d’inflexió per escapar de la cua. Ara bé, el rival es presenta com un dels més complicats del grup. El Nàstic ha completat, aquest any sí, una bona primera volta i arriba al Narcís Sala com a campió d’hivern i com a un dels equips més perillosos al seu domicili.

Ara bé, els precedents més immediats permeten un cert optimisme. Les dues darreres visites dels grana a Sant Andreu s’han saldat amb victòria local (1-0) i,a  la primera volta, els quadribarrats van assaltar (0-1) el Nou Estadi.

Un altre detall que permet albergar bones sensacions és la recuperació de jugadors. Així, torna a entrar en la llista Ibon Gutiérrez, que es va perdre per sanció el duel de la setmana passada. Però encara més destacable són les altes mèdiques dels lesionats. Especiament la de Llamas, després de diversos dies entrenant amb normalitat. També Puerto s’ha recuperat després de no poder vestir-se curt contra l’Il·licità. “Era important recollir algun lesionat de cara a aquest partit”, ha destacat el tècnic andreuenc, Rubén García.

La infermeria, però, no està buida del tot. Encara hi són Calderón, que no ha superat la darrera prova i, per tant, s’ha optat per donar-li més dies, i Adrià Borreda.

García ha deixat clar que davant el Sant Andreu hi haurà “un molt bon equip” però, a la vegada, té clar que s’afrontarà el partit amb ambició. “Després de la victòria de l’altre dia, hem agafat confiança. Sortirem a guanyar, estem casa i anirem pels tres punts”, ha assegurat, tot apuntat que els seus jugadors “estan amb moltes ganes”.

També arriba amb moral, però, el Nàstic. Els tarraconins es van situar líder la darrera jornada després de superar el Vila-real B i gràcies a l’ensopegada dels seus rivals a la part alta de la taula. Ara, aspiren a no abandonar aquesta posició i, d’aquesta forma, apropar-se a un ascens que és l’objectiu irrenunciable d’un equip que ja s’ha reforçat al mercat d’hivern amb l’arribada de Xisco Muñoz. L’extrem ha ocupat la plaça de Javi Martínez, que s’ha enrolat a les files del L’Hospitalet. També ha deixat l’entitat Ramon Verdú i, per tant, el més probable és que els propers dies s’anunciïn més incorporacions.

S’espera que l’ambient al Narcís Sala sigui de gala. També a la grada. I és que els seguidors grana han omplert fins a tres autocars per desplaçar-se a Sant Andreu, a banda d’aquells que ho facin finalment pel seu compte.

La prèvia

Les dades del rival

Nastic 2014-15.DOC (87 kB)
NASTIC 2014-15.pdf (3 MB)