Un mal dia per a reaccionar

08.02.2014 19:40

Barcelona (T.Martínez) La visita de la UE Sant Andreu a Llagostera no sembla el partit més propici per a aixecar-se del mal moment pel qual passa l’equip de Patxi Salinas. Actualment l’equip gironí és el líder de la categoria i a les últimes setmanes s’ha refet de les tres derrotes consecutives que va patir al mes de gener. A més, el Llagostera és un rival que històricament se li dona malament a l’entitat quadribarrada, tal i com hem recordat aquesta setmana.

A favor del Sant Andreu, no obstant, hi ha dues dades. La primera és que els quadribarrats no han perdut dos partits consecutius de lliga en el que portem de temporada. La segona és que els de Patxi Salinas han empatat els tres últims partits de lliga que s’han disputat fora del Narcís Sala. A casa ara les coses ja no van tan bé, però a la segona volta casi s’han sumat tants punts com a la primera fora lluny de casa.

Malgrat aquesta última dada, també cal tenir en compte que l’estadi del Llagostera sempre resulta complicat per a tots els rivals. Aquesta temporada només el Nàstic i l’Huracán de València han aconseguit rascar-hi alguns punts. Les dimensions del seu camp són en gran part culpables d’aquesta fortalesa quan el Llagostera juga a casa i els andreuencs ja ho han patit a les dues últimes temporades.

El Llagostera, a més, també és l’equip que més gols marca del grup III, i són diverses les amenaces de cara a porteria. Si al Sant Andreu, després del traspàs de Francis, són Quim Araujo i Ander Vitoria els màxims anotadors amb 3 dianes, al Llagostera hi ha un total de 6 futbolistes que milloren las seves xifres: Jordi López (4), Salva Chamorro (4), Pitu (4), Eloi Gila (5), Enric Pi (7) i Sellarès (7).

No obstant, el Llagostera no podrà comptar amb Lobato, Tarradellas, Planagumà i Aumatell. D’altra banda, al Sant Andreu el club només ha confirmat les baixes de Xavi Jiménez, Dídac i Jilmar a falta d'unes hores pel partit de diumenge al matí (12:00).

Hem de remarcar que aquesta dada, les tres baixes, és la única informació sobre la convocatòria de demà que ha facilitat el club. L'entrenador, Patxi Salinas, no ha volgut fet pública quina és la relació de jugadors convocats per demà en una mesura que, si pretén despitar el rival, té poc sentit i que és una falta de respecte greu envers els aficionats quadribarrats. Són ells, a través dels mitjans que seguim l'actualitat andreuenca, els que no podran conèixer de primera ma quins futbolistes defensaran aquest diumenge la samarreta andreuenca.

Les dades del rival:

Llagostera 2013-14.doc (85504)

LLAGOSTERA 2013-14.pdf (4095791)