Un juvenil renovat per tornar a dalt

10.08.2014 13:44

Barcelona (G.Pérez).- El Juvenil A del Sant Andreu fa dies que ha començat la pretemporada. L’equip s’ha renovat profundament després de la decepció que va suposar perdre la categoria la temporada passada i baixar a Lliga Nacional. Enguany, de la ma de Rubén García, mirarà de lluitar per tornar a la Divisió d’Honor.

Aquesta setmana, l’equip ha realitzat una estada de quatre dies a Tossa de Mar. Un dels objectius era compenetrar una plantilla gairebé nova. De fet, de la passada campanya, només continua un jugador, Sergio Velarde, un dels que ha entrenat també amb el primer equip. La renovació de l’equip s’ha fet, d’una banda, amb incorporacions provinents de la mateixa base andreuenca, tant del juvenil com del cadet. De l’altra, amb onze fitxatges. 

Així, la plantilla queda configurada amb els següents jugadors:

Porters: Marc Priego (Masnou), Kilian Cañabete (Rubí) i Pau Otero (juvenil B).

Defenses: Roger Vives (juvenil B), Nico Costa (Llefià), Christian Pazo (Santa Eulàlia), Adrià López (Mercantil), Jordi Méndez (juvenil B), Mikel Bergerandi (Badalona) i Pol Fábregas (Manlleu).

Migcampistes: Ibrahima Kaba (cadet A), Guillem López (Cadet A), Venegas (Tecnofutbol), Albert Páraga (Badalona), Joel Armengol (juvenil B), David Ortega (juvenil B) i Daniel Pérez  (juvenil C).

Davanters: Alberto García (cadet A), Kevin Alarcón (juvenil B), Ferran Roca (juvenil B), Oriol Fernández  (Sant Cugat), Víctor Molina (juvenil B), Xavi Pérez (Sants), Adrià López, Sergio Velarde (juvenil A), Brian Ragageles (juvenil B) i Daniel Delgado (cadet A).

Tot i tenir un nombre important de jugadors, encara no es vol donar per tancat l’equip. En concret, el cost tècnic vol tancar la incorporació d’un central.

A banda d’entrenaments, l’equip està disputant amistosos. Ara fa uns dies, en el seu debut, va superar per 2-0 la selecció sub’23 dels Estats Units. Kevin i Dani Pérez van marcar. Aquest cap de setmana han tingut doble compromís. El dissabte va enforntar-se a una altra selecció nord-americana i van perdre per 2-3 i el diumenge rebran al Narcís Sala el Ripollet.