Un gol sobre la botzina per ser líders

29.09.2014 23:35

Gavà (L.Espallargas). - El juvenil A del Sant Andreu continua en la seva bona línia després de la victòria per la mínima (0-1) davant el Gavà. La pissarra de Rubén García ha fet el seu efecte ja que un gol de Brian Ragageles, jugador que ha entrat al terreny de joc quan només quedaven 10 minuts de partit, ha permès sumar tres punts més pels quadribarrats, que ja són líders en solitari.

La cinquena jornada de la lliga juvenil nacional ha enfrontat dos equips dinàmiques molt diferents. El Sant Andreu, després d'imposar-se al Vila Olímpica al Narcís Sala, es mantenia invicte en la categoria. El Gavà, en canvi, no coneixia el què era guanyar des de la primera jornada.

L'encontre entre els dos equips ha estat molt igualat. Cap d'ells ha sigut superior a l'altre ja que ningú ha sigut capaç de tenir el control de la pilota i del partit. El joc al mig del camp ha prevalgut i les arribades a porteria contraria han sigut escasses pels dos conjunts.

 El Sant Andreu, liderat per una solidesa defensiva excel·lent, no ha vist perillar en cap moment la seva porteria. És per això que Rubén García ha buscat donar entrada a jugadors de refresc per a que revolucionessin el partit.

A les acaballes, quan semblava que hi hauria repartiment de punts, ha arribat el gol pels quadribarrats de peus de Brian Ragageles. Una excel·lent paret de Brian per banda esquerre ha deixat a l'extrem andreuenc lliure de marca per anotar l'única diana del partit en l'últim minut d'afegit.

D'aquesta manera, el Sant Andreu es col·loca com a líder en solitari amb 13 punts després que la Damm hagi perdut davant el Vila Olímpica, rival que el Sant Andreu va superar, també per la mínima, en l'anterior jornada de lliga.

Fitxa tècnica

Camp: Can Torelló.

Gavà: Kevin Ruiz, Alejandro Chacón, Arnau Mañé, Pau Punzano, Cristian Fabra, Javier José Gallardo, Erik Pérez (Ferran Esteve, 46’), Daniel Hernández (David Gómez, 86’), Pau Mañé (Daniel Cordero, 78’), Alejandro Espinosa i Manuel Jiménez (Sergi Canabal, 70’).

Sant Andreu: Marc Priego, Pol Fàbrega, Cristian Pazo, Jordi Méndez, Nicolàs Costa, David Ortega, Ferran Roca (Mikel Bergerandi, 89’), Joel Armengol (Brian Ragageles, 81’), Oriol Fernández, Kevin Alarcón (Víctor Molina, 59’) i Alberto Garcia (Albert Parraga, 70’).

Àrbitre: Horna Díaz, Nicolas (català). T.G.: Arnau Mañé, Pau Punzano / David Ortega.

Gol: 0-1 Brian Ragageles (89').