Un gol fortuït a l'últim sospir de partit acaba amb la imbatibilitat del juvenil

06.10.2014 22:10

Barcelona (L.Espallargas). - El juvenil A del Sant Andreu ha encaixat la primera derrota en lliga (1-2) davant el Reus Deportiu aquest dissabte al Narcís Sala. Els quadribarrats, que han anat a remolc durant gran part del partit, han vist com el repartiment de punts s'esvaïa en els últims minuts gràcies a un gran gol de Pau Almarcha.

El Sant Andreu s'ha mostrat amb molt respecte durant la primera part. Aquest inici tímid de partit davant d'un bon equip com el Reus Deportiu ha provocat que encaixessin el primer gol en el minut 20 gràcies a un gran xut del davanter reusenc Raúl López. La falta de confiança que han mostrat uns quadribarrats, nerviosos en atac, ha provocat que caiguessin en nombroses precipitacions fins a la mitja part.

La xerrada al descans de Rubén García ha fet efecte en els jugadors. Els quadribarrats han canviat d'actitud i s'han bolcat totalment en atac. Les jugades han estat ben treballades i s'han produït bones arribades amb facilitat. El Reus Deportiu, amb el marcador a favor, ha buscat algun contraatac ràpid però no ha superat en cap moment la defensa quadribarrada, ben posicionada en el camp.

No ha sigut fins al minut 67 que el Sant Andreu ha pogut empatar el partit. Una jornada més, Brian Ragageles ha tingut un paper molt important en tasques ofensives. Després d'una magnífica conducció de la pilota per banda dreta, Brian ha penjat la pilota a l'interior de la gran on Velarde no ha desaprofitat la centrada per fer pujar l'empat en l'electrònic.

El Sant Andreu ho ha continuat intentant amb la mateixa actitud que havien mostrat fins el gol quadribarrat per tal d'avançar-se en el marcador. La sort semblava que no estava de la seva banda i la pilota no ha volgut entrar.

En un intent desesperat de buscar el gol de la victòria a pocs minuts del final, el lateral esquerre del Reus Deportiu, Pau Almarcha, ha intentat penjar la pilota a l'àrea rival des de gairebé el mig del camp. El centre, però, ha sortit tant desviat que ha agafat a Marc Priego desprevingut i ha acabat introduint-se al fons de la xarxa.

Amb poc temps pel final del partit, el Sant Andreu no ha pogut reaccionar i ha acabat deixant escapar els tres punts.

La primera derrota del juvenil contra un dels equips de la part alta de la lliga fa que els quadribarrats baixin fins a la tercera posició empatats a punts, però, amb la Damm i el Reus Deportiu, primer i segon classificats respectivament.

Camp: Narcís Sala. 200 espectadors.

Sant Andreu: Marc Priego, Pol Fabrega, Cristian Pazo, Jordi Mendez, Nicolas Costa, David Ortega (Guillem Lopez 62'), Brian Ragageles (Kevin Alarcon 67'), Joel Armengol, Oriol Fernandez, Alberto Garcia (Albert Parraga 82') i Sergio Velarde (Xavier Perez 67').

Reus Deportiu: Yeray Romero, Carlos Ropero, Pau Almarcha, Arnau Viñas, Joshua Julve, Roger Tarrés, Cristian Santiago (Rafael Nuñez 76'), Sergi Cid (Arnau Pedreny 64'), Raul López, Julio Jordi Lasaosa (Josep Ferrando 64') i Franco Sanfilippo.

Àrbitre:  Sánchez Arias. T.G.: David Ortega i Nicolas Costa / Arnau Viñas.

Gols: 0-1 Raúl López, 1-1 Sergio Velarde, 1-2 Pau Almarcha.