Un derbi per refer-se de la primera derrota

14.11.2014 12:39

Barcelona (P.Mitjans).- L’equip femení del Club Natació Sant Andreu afronta dissabte un altre duel d’alt nivell i decisiu per al desenvolupament de la Divisió d’Honor Femenina; el derbi contra el Club Esportiu Mediterrani. Les del barri de Sants, segones classificades i amb els mateixos punts que el Sabadell, visiten la Pere Serrat per enfrontar-se a unes nedadores de Javier Aznar que vénen de perdre el seu primer partit de la temporada contra el Mataró.

L’11 a 6 que reflectia el marcador final de la piscina Joan Serra demostrava la manca d’encert de les andreuenques en els moments crucials del partit. El parcials de les mataronines de 3-1 i de 4-0 al primer i a l’últim quart, evidencien la diferència golejadora en l’electrònic. Un aspecte que haurà de canviar si les jugadores d’Aznar volen continuar sumant de tres en tres a les instal·lacions del Fabra.

Per la seva banda, el Mediterrani arriba a l’encontre en un moment dolç de la temporada. La victòria in extremis de la jornada passada contra el Terrassa situa a l’equip de Jose Alcaraz colíder de la classificació amb 12 unitats. Un triomf a més, que li permet allargar la ratxa d’imbatibilitat a la Divisió d’Honor que ja és de quatre victòries seguides.

Per a tots dos equips es tracta d’un partit transcendental. Les nedadores de Sant Andreu necessiten com sigui la victòria per no despenjar-se de la zona alta de la taula ja que una derrota les deixaria a vuit punts de les dues primeres posicions. El Mediterrani tampoc pot fallar. Necessita els tres punts si no vol deixar de compartir el liderat amb el Sabadell i obrir una mica més de forat respecte els seus competidors.

Les estadístiques asseguren un duel apassionant. La fortalesa de les andreuenques a la  piscina Pere Serrat, on han aconseguit el triomf en els dos partits que han disputat, i els immillorables resultats de les del barri de Sants fora de casa, no situen com a favorit cap dels dos conjunts. Així mateix, els dos encontres de l’última temporada van acabar en empat. A la piscina de Josep Vallés  per 8 gols a 8 i a la tornada  per 6 gols a 6.

El desenllaç del derbi barceloní – corresponent a la cinquena jornada de la Divisió d’Honor Femenina – entre el Club Natació Sant Andreu i el Club Esportiu Mediterrani es podrà viure a partir de les 17:45h de dissabte a la piscina Pere Serrat.