Un debut per oblidar

04.10.2014 17:00

Barcelona (P.Mitjans/G.Pérez).- Decepció, i de les grans la que ha viscut el Club Natació Sant Andreu en el seu debut a la Divisió d’Honor. El Club Natació Barcelona s’ha emportat els tres punts en joc en un partit on ha estat molt superior davant el conjunt de Xavi Julià que no ha funcionat ni en defensa, amb molts gols encaixats, ni sobretot en atac.

El primer període ha estat poc menys que un desastre per al Sant Andreu. Els andreuencs han perdut la seva habitual solidesa defenisiva i, a més, han estat espesos en atac, amb poca mobilitat i massa dificultat per trobar opcions clares de llençament. D’això s’ha aprofitat el Barcelona. Al gol inicial de Víctor Flores ha donat resposta Samuel Balaz, però els visitants han pogut encadenar un 0-3 dolorós. Miquel Gasulla, amb dos dianes la segona de les quals de penal, i de nou Flores han situat un 1-4 al marcador a pocs segons del final del primer quart. El resultat l’ha pogut retallar Balaz amb un gol afortunat poc abans de la botzina.

L’empenta que semblava podiar donar aquesta diana, però, l’ha tallat de socarrel Joel Esteller. L’exandreuenc ha marcat dos gols consectius que han situat el’electrònic en un perillós 2-6. I per si fos poc, el meta visitant, Enric Royo, s’ha començat a lluir amb bones intervencions que evitaven que el Sant Andreu retallés diferències. La mala ratxa l’ha aconseguit trencar Tomas Bruder per posar el 3-6 al marcador. Després del gol els locals han millorat en defensa, però no en atac. I això ha fet que no s’hagin vist més gols fins al descans.

El tercer període ha començat de nou amb males notícies: amb el tercer gol de Joel Esteller (3-7) i el de Miquel Gasulla (3-8). El Sant Andreu ha seguit bloquejat en ataca i només Lukas Dúric ha pogut aparèixer un cop per anotar un 4-8. La resposta, però, ha estat immediata i Joel Esteller, amb el quart gol, ha tornat a permetre al seu equip recuperar els cinc gols d’avantatge. Lukas Dúric, a manca de 40 segons pel final del tercer quart ha aconseguit el cinquè gol andreuenc (5-9).

El darrer quart no ha aportat gaire de nou. El Sant Andreu ha continuat espés en atac i molt fluix en defensa. Flores ha tornat a situar els cinc gols de diferència (5-10) amb la diana que ha acabat d’enterrar les ja escases opcions de l’equip local. Balaz ha situat el 6-10 poc abans que Erik Brugué fos expulsat amb vermella directa en una acció que ha evidenciat el dia per oblidar que han viscut els jugadors andreuencs. Lukas Dúric ha anotat el 7-10 a manca d’un minut i mig. En els darrers instants, un altre cop Royo ha intervingut en dues ocasions per evitar que el Sant Andreu arreglés una mica més el marcador d’una tarda per oblidar.

Piscina: Pere Serrat.

CN Sant Andreu: Ramon Santís, Adrià Sanz, Jaime Ignacio Peiro, Javier Gorría, Daniel Hernández, Lucas Duric (3), Ivan Losa, Eric Fernández, Erik Bruguer, Samuel Balaz (3), Arnau Escarré, Tomas Bruder (1), Aleix Badia.

CN Barcelona: Enric Royo, Ivan Noguera, Axel Contreras, Ruud Van Der Horts, Jorn Winkelhorts, Alfons Canovas, Joel Esteller (4), Oriol Herrero, Víctor Flores (3), Miquel Gasulla (3), Santiago Bofill, Miguel del Toro.

Parcials: (2-4 / 1-2 / 2-3 / 2-1). Total: 7-10.