Un cercle que es pot tancar a El Sagnier

22.03.2014 15:35

Barcelona (T.Martínez).  Ja coneixeu la histò ria. 20 de gener de 2013, Estadi Municipal del Sagnier. En un partit força accidentat, amb 3 expulsions al tram final, és el Sant Andreu de Piti Belmonte qui s’imposa per 0-1 amb un gol de Quim Araujo. 14 mesos després, el Sant Andreu no ha estat capaç de tornar a guanyar cap partit de lliga fora de casa, cosa que setmana a setmana afegeix pressió al conjunt quadribarrat. El record del darrer triomf com a visitant queda cada cop més lluny.

Toca tornar al Sagnier i enfrontar-se a un Prat que no està completant una bona temporada. Cuer de la lliga amb 22 punts, té a 10 unitats el play-off per la permanència i a 12 al Sant Andreu, que marca la supervivència. No obstant, el conjunt entrenat per Pepe Delgado encara no es rendeix. Només ha perdut un dels últims 6 partits disputats a casa i s’ha enganxat a l’Ontinyent, en part ajudat pel fitxatge de l'exandreuenc Boris Garrós. Tot i així, l’última derrota al camp de l’Espanyol B ha deixat tocat el conjunt pratenc.

El Sant Andreu arriba en una dinàmica una mica més positiva, més enllà del mal moment fora de casa. 7 dels últims 9 punts i major consistència defensiva. Els quadribarrats dominen una mica millor la possessió, concedeixen menys ocasions i perden menys sovint el control del partit. O, com a mínim, competeix força millor que fa uns mesos. Davant, el segon equip que menys gols marca del Grup III de la Segona Divisió B. La distància amb el descens directe dóna major tranquil·litat als de Cifuentes i el proper objectiu és allunyar-se del València Mestalla. Però, com a mínim, es respira un ambient de major optimisme i ara arriba el duel a l'últim camp on es va guanyar. El camp de l'equip més dèbil de la categoria. Un club que, per cert, va treure un empat de la seva visita al Narcís Sala.

Martí Cifuentes no podrà comptar amb Aarón Bueno, sancionat, ni tampoc amb els encara lesionats de llarga durada com Dídac i Xavi Jiménez. El tècnic quadribarrat ha deixat fora de la convocatòria de 17 homes a Albarrán i Jilmar. Per tant, a diferència de l’últim partit, entra Víctor a la llista del tècnic andreuenc. Com a curiositat, el partit el dirigirà Alexis Carlos Pulido Santana. Un cognom familiar, perquè el seu germà, Juan Luis, ha arbitrat en sis ocasions del Sant Andreu.

La prèvia

Les dades del rival:

Prat 2013-14.doc (68096)

www.2shared.com/document/t4uQyOuf/PRAT_2013-14.html