Triomf davant el cuer per seguir prop del tercer lloc

12.04.2015 22:45

Barcelona (Ò.Dorado).- L’equip femení del Club Natació Sant Andreu ha superat de principi a fi el Concepción Ciudad Lineal en el partit corresponent a la dissetena jornada de lliga (17-6). Un triomf plàcid que referma les andreuenques a les posicions que permeten disputar el play-off final pel títol i que les manté a tan sols un punt del tercer classificat, el Mediterrani.

Els primers minuts del partit han estat un preludi del que es veuria a la Pere Serrat. Domini en el joc, bones definicions en àtac i una sòlida defensa han estat les bases per superar el conjunt que entrena Astrid Álvarez, que ocupa la darrera posició de la taula. Katy Rigler ha estrenat el marcador a la primera possessió del partit. Helena Lloret, Noelia Mora i Marta Recio han permès adjudicar una renta de quatre gols al final del primer període (4-0).

Durant el segon quart el conjunt andreuenc no ha baixat la intensitat i ha seguit assetjant la porteria rival. Tot i això, ha estat Elia Montoya qui ha anotat el primer gol amb un llançament de llarga distància que ha sorprès a la portera del Sant Andreu, Eli Gazulla. El més destacat ha estat el festival ofensiu d’Helena Lloret, autora de tres dianes i una assistència culminada per la juvenil Alba Fernández. La estadounidenca Katelyn Rigler ha sumat l’altra gol per les locals (10-2).

A la represa, les madrilenyes han intentat reduir la diferència de gols, però el Sant Andreu ha seguit controlant tots els aspectes del joc. Noelia Mora ha superat a Macu Bello en dos ocasions, mentre que la diana de les visitants ha estat obra de Natalia Pedregosa (12-3).

El darrer quart ha servit per a que jugadores com Mireia Guiralt i Sílvia Morell es sumessin a l’exhibició atacant imposada per les andreuenques. Calzadilla i Montoya han anotat els darrers gols pel conjunt madrileny (17-6).

Katelyn Rigler, Noelia Mora i Helena Lloret, autores de 3, 4 i 5 gols respectivament, han estat les jugadores més destacades. Aquesta victòria confirma el bon nivell pel que passa l’equip i manté a les noies de Javi Aznar a la quarta posició, a tan sols un punt del Mediterrani a falta d’un partit per disputar. L’últim compromís de lliga el disputaran contra el Waterpolo Zaragoza.

Piscina: Pere Serrat

CN Sant Andreu: Eli Gazulla, Andrea Garrido, Helena Lloret (5), Carla Castellà (1), Mirella Guiralt (1), Laura Roca, Katelyn Rigler (3), Noelia Mora (4), Sílvia Morell (1), Marta Recio (1), María Hernandez, Alba Fernandez (1) i Ana Fernandez.

Concepción Ciudad Lineal: Macu Bello, Ana Mandula, Natalia Pedregosa(1), Silvia Calzadilla (2), Beatriz Miguelañez, Ana Pariente, Cristina Domingo (1), Angela Samper, Clara Aller, Cristina Fernandez, Inés Ojeda i Elia Montoya (2).

Parcials: 4-0 / 6-2 / 2-1 / 5-3. Total: 17-6.