Tres sancionats i pendents dels lesionats

19.02.2014 17:27

Barcelona (G.Pérez).- Problemes, problemes i més problemes. És el que té Martí Cifuentes a l’hora de preparar el partit del diumenge a Elx. El motiu? Les lesions i les sancions. Si la situació pel que fa a la infermeria no canvia molt, l’equip haurà de viatjar a terres alacantines sensiblement debilitat pel que fa a efectius.

El que ja és segur que Xavi Jiménez, Xapi Arnau i Quim Araujo es quedaran, castigats, a Barcelona. Tots tres han estat sancionats, com ja s’esperava, pel comitè de competició. L’interior va ser expulsat amb vermella directa en el duel contra el Llevant B. De la seva banda, Arnau i Araujo van veure la cinquena targeta groga del cicle (la desena en el cas del lateral dret i la cinquena en el cas del davanter). Per tant, tres baixes sensibles i ja segures.

I a ells s’hi poden sumar altres jugadors. Bé, de fet, segur que s’hi suma Didac, que continua recuperant-se de la greu lesió soferta al menisc ara fa uns dos mesos. Es troba ja a la recta final però encara trigarà uns dies en poder reaparèixer. Qui tampoc podrà viatjar és Carroza, amb una distensió al lligament lateral intern del genoll esquerre que encara el tindrà de baixa una setmana i mitja. És a dir, és probable que s’hagi de perdre també el partit contra el Villarreal B.

Dos jugadors més arrosseguen problemes físics però el seu pronòstic és més optimista i, per tant, encara seria possible que viatgessin a Elx. És el cas d’Aarón Bueno. El mitja punta pateix només una sobrecàrrega als abductors i es treballa per recuperar-lo a temps per al diumenge. Pel que fa a Melo, té una contractura cervical i tot depèn de com evolucioni els propers dies.

La notícia positiva per a Cifuentes és que diumenge recuperarà a dos jugadors que es van perdre el duel contra el Llevant B per sanció. Albarrán i Azparren estaran disponibles i, per tant, ajudaran a mitigar els problemes en defensa. De fet, vist el panorama, tot apunta a que els dos no només tornaran a la llista sinó que ho faran directament a l’onze titular.